Usporivači prometa Sveta Nedelja - Kalinovica

Kontaktirajte pokretača peticije

Email upućen Gradu

2024-05-26 17:46:21

Pozdrav,

u dogovoru sa zamjenikom gradonačelnika, Gabrijelom Deakom, na email adresu ured@grad-svetanedelja.hr poslan je email s potpisima i komentarima koje ste dali u peticiji. Tekst emaila:

 

Poštovani Dario i Gabrijel,

 Već smo godinama svjedoci katastrofalnom prometu koji se odvija Svetonedeljskom cestom, od Svete Nedelje do Kalinovice. I sami znate, radi se o praktično ravnoj cesti bez fizičkih prepreka kojom motociklisti divljaju nevjerojatnim brzinama, stvarajući nesnosnu buku. Zatim neodgovorni vozači automobila tom cestom jure vozeći daleko preko dozvoljenog, i za kraj teretna vozila kontinuirano krše prometne propise ulazeći u Svetonedeljsku cestu ispod crkve (najviše iz skladišnog centra) i sa stare karlovačke (idu u skladišni centar) gdje je na oba mjesta jasno postavljen znak zabrane prometa za vozila mase veće od 10t. Ti isti kamioni prolaze kraj naših Osnovnih škola gdje im apsolutno nije mjesto.
 
Potaknut posljednjom nesrećom u kojoj je kamion usmrtio 12 godišnju djevojčicu u Dugom selu odlučio sam pokrenuti peticiju da Vam iznesemo svoj stav, i da od Vas kao odgovornih osoba u Gradu zatražimo pomoć. Molimo Vas da učinite sve u svojoj moći da ŽUC postavi usporivače prometa na više lokacija duljinom Svetonedeljske ceste, te da PP Samobor češćim patrolama i video nadzorom spriječi kamionski promet tamo gdje je on zabranjen. Nemojmo čekati da se dogodi tragedija da bi se nešto počelo raditi!
 
U kratkih 5 dana peticiju je potpisalo 116 naših sugrađana, koji su osim svog potpisa dali i svoje komentare na trenutnu situaciju većina izražavajući brigu za djecu u prometu.. 
 
U prilogu Vam dostavljam:
- tekst peticije kako je objavljena na www.peticijeonline.com
- popis potpisa
- komentare uz potpise
 
Vjerujem da razumijete i da ćete nas podržati.
 
Srdačan pozdrav,
 

Ivica Blažević



Podijelite ovu peticiju

Pomozite da ova peticija dosegne više potpisa.

Kako promovirati peticiju?

  • Podijelite peticiju na svome zidu na Facebooku i u grupama povezanima s temom vaše peticije.
  • Kontaktirajte svoje prijatelje
    1. Napišite poruku u kojoj objašnjavate zbog čega ste potpisali ovu peticiju, budući da je veća vjerojatnost da će ljudi potpisati ukoliko razumiju važnost teme.
    2. Kopirajte i zalijepite web adresu peticije u svoju poruku.
    3. Pošaljite poruku koristeći e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.



Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...