Zatvaranje u potpunosti svih hrvatskih granica za imigrante i iseljavanje iz Hrvatske
AMEN |
/ #271 Re: Re:2015-09-17 10:57Svoj jezik vrlo dobro poznajem, hvala na ispravku. :) Ne žele oni tu ostati, ali s obzirom na situaciju gdje Slovenija i Mađarska zatvaraju svoje granice i oni nemaju načina kako doći do svojih destinacija najvjerovatnije je to da će barem privremeno ostati u RH i ...čekati daljnje odluke?!.. haha čisto sumnjam, "čekati daljnje odluke", ustvari stvarati će nerede i nasilnim putem probati ispuniti svoje zahtjeve. (barem dio njih) Niti sam slijepa ni gluha, u jednu ruku mi je žao nevinih ljudi, ali još mi je više žao što ljudi kao ti navode i brane svoje stajalište sa takvim argumentima. Eh sad, za to kršćanstvo i kako si naveo da je to želja za pripadanjem, ja bih se složila i rekla da upravo to i je. No, uvijek tu ima druga strana. Kršćanstvo kao pojam kada sam ga navela ne stoji samo za religiju i vjersku pripadnost iliti želju za pripadanjem, već ono pokazuje dio naše kulture. Pokazuje ono u čemu smo odgajani, kako se ophodimo sa drugim ljudima i po kakvim moralnim načelima na svakodnevnoj bazi živimo te što poštujemo. Kršćanstvo kao takvo je jedna od najslobodnijih religija u kojoj se promiču ista prava za sve i sloboda, jedna od rijetkih religija koja se pomiče i aktualizira sa vremenom u kojemu živi,a islam je dijametralna suprotnost. Kada bi u stavili kršćanstvo i islam jedno pored drugoga dobili su tzv. "clash of cultures" i to se upravo događa u svim zemljama u kojima je promicana multikulturalnost, a nadalje to proizvodi vrlo ružne efekte koje sam navela gore (silovanja, povećanje općenitog nasilja i kriminala, stvaranje država u državi, pokušaji promicanja shariah zakona itd itd.) Ne želim utrošiti više vremena na objašnjavanje kada je očito da imamo stavove koji se razilaze. Neki će ljudi pročitati tvoje komentare i složiti se s tobom, a neki sa mnom itjt. Bitno je iznjeti svoj stav ("bio kriv il prav").. Pozdrav. |
|
REZOLUCIJA O GENOCIDU NAD CRNOGORCIMA - CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA
Protiv postavljanja ugostiteljskog objekta na pomorskom dobru / plaži u Zablaću (Šibenik)
Postoji li nešto što želite promijeniti?
Promjena se ne događa šutnjom. Autor ove peticije suprotstavio se i angažirao. Hoćete li i vi učiniti jednako? Započnite društveni pokret kreirajući peticiju.
Započnite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
Recimo NE uvođenju poreza na nekretnine i povećanju paušalnog poreza na dohodak!
3654 Napravljena: 2024-10-08
Peticija protiv zabrane apartmana u zgradama – za slobodu privatnog vlasništva!
4592 Napravljena: 2024-09-02
PETICIJA PROTIV -: · POSTAVLJANJE VJETROELEKTRANA · IZGRADNJE FOTONAPONSKE ELEKTRANE · SKLADIŠENJA SOLARNE ENERGIJE na području sela BAJAGIĆ-OBROVAC SINJSKI
635 Napravljena: 2024-12-09
PETICIJA PROTIV IZGRADNJE RECIKLAŽNOG DVORIŠTA GRAĐEVINSKOG OTPADA - ĆUNSKI
456 Napravljena: 2024-12-07
PRIZNANJE SPREČENOG STOLICA BENEDIKTA XVI. I SAZIVANJE KONKLAVE
17757 Napravljena: 2023-10-23
UJEDINJENI ZA BUDUĆNOST I OPSTANAK SELA OPĆINE MUĆ
483 Napravljena: 2024-11-21
NE VJETROELEKTRANI "BRADARIĆA KOSA"
1186 Napravljena: 2024-11-15
Osiguranje na ulazima škola.
71 Napravljena: 2024-12-20
DOSTA ZAŠTITE NASILNIH MOĆNIKA; OTKAZ ZAŠTITNICIMA NASILNIKA U ŠKOLAMA
1648 Napravljena: 2024-10-22
Pravda za Katu i Stipu: Borba za pravdu i sigurnost na našim cestama
23607 Napravljena: 2024-07-16
Ukidanje i zabrana Extra Fm u RH
38 Napravljena: 2024-12-07
Da novi most u Konjicu dobije naziv Miralem Mika Šabić
34 Napravljena: 2024-12-18
Želim uvođenje kućnog obrazovanja - obrazovanje od kuće ( homeschooling ) kao redovitog i priznatog obrazovanja za učenike osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj
1709 Napravljena: 2020-03-20
Za sigurniju i prohodniju Sokolgradsku ulicu – podržite zahtjeve stanara!
20 Napravljena: 2024-12-04
Nikad Više: Reforma Psihijatrijskih Instituta i Evaluacija Pacijenata
18 Napravljena: 2024-12-21
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
2631 Napravljena: 2024-07-23
PETICIJA ZA VRAĆANJE KVOTA ZA UVOZ STRANIH RADNIKA!
812 Napravljena: 2024-01-24
NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!
5443 Napravljena: 2024-01-17
PETICIJA PROTIV IZGRADNJE TUNELA "KOZJAK"
207 Napravljena: 2024-05-11
Protiv postojećeg rješenja za podvožnjak Medpotoki!
8 Napravljena: 2024-12-21