APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića

Batingrad

/ #1882 Podrška Ministru Hasanbegoviću

2016-02-05 08:22

Mislim da je Hrvatska jedina zemlja u svitu u kojoj manjina upravlja većinom. Uvik se pitam zašto je to tako, zašto mrzimo svoje?To ne mogu objasniti ni najveći psiholozi svijeta.Narod koji ne voli svoje ne može voljeti ni tuđe.Dok Srbi veličaju četništvo i to njihovi crkveni velikodostojnici koji se ne srame ni javno istupat,i mi se sramimo svega što je naše.Naravno bilo je grešaka i mi to javno kažemo, ali koji narod na svitu nije činio greške.To što su radili drugovi komunisti na čelu sa svojim najvećim zločincem svih vremena titom (namjerno malim slovom), koji je ubijao najviše svoj narod bez ikakva suda samo zato što su bili Hrvati, to je nešto neopisivo.

Na kraju da zaključim, dok se ne izjednači komunizam sa fašizmom i dok se ne ponište sve ulice i trgovi sa imenom ovog zločinca za Hrvatsku nema napretka.

U svakom slučaju podrška Zlatanu Hasanbegoviću i samo neka nastavi, ma koje nevladine udruge to su sve SDP-ove udruge i plaćenici koji se bune samo radi najave da će im se uskratiti sisa iz koje su dojili ogromne novce.

Zašto takozvani kulturnjaci ne odu u Vukovar i osude silovatelje Hrvatskih žena, koji rade na dobro plaćenim mjestima i žive od Hrvatskih kuna (zamislite sve im Hrvatsko smeta osim ovih kuna).

Puna podrška Zlatku i samo naprijed!