APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića

Gost

/ #2559

2016-02-06 14:40

Potpora ministru kulture dr. Zlatku Hasanbegoviću od obitelji Furjan,

Poštovani ministre,  konačno ste uvidjeli problem hrvatske "kulture" i detektirali ga, na tome smo Vam ja i moja obitelj zahvalni. Ova šaka jada koja prosvjeduje protiv Vas, da skupim cijelu svoju obitelj po Hrvatskoj, više bi nas bilo vama za potporu nego tih parazita i sisavaca koji vas omalovažavaju iako svojim radom nisu baš ničemu doprinjeli za ovu nezavisnu državu Hrvatsku. Nemojte zaboraviti da te "kulturnjake" plaćaju ljudi iz Vrteksa, Koke, Boxmarka, Calzedonia,  oko 10 tisuca ljudi koji dobivaju plaću od 2500-3000kn, koji nemaju ni da kupe kartu za kazalište i sl.

Moram naglasiti da je s antifašizmom gotovo 1945. kad su hrvatski partizani shvatili da neće imati nezavisnu državu Hrvatsku , nego da će morati živjeti u onoj žabokrećini Jugoslaviji. A kad su se pobunili zna se gdje su završavali, neki na stratištima u domovini ili inozemstvu, zatvorima, Golom Otoku i neznanim grobištima.

Moderna Hrvatska država je nastala na krvavim temeljima poginulih i ranjenih hrvatskih domoljuba, muslimana i lojalnih Srba kojih je bilo 10tak tisuća, između 1990-95. kad smo srbo-četničkoj-komunističkoj bandi polomili zube gdje ih je u Oluji spasio gospodin Clinton koji je zaprijetio RH da će bombardirati ako ne zaustave borbene aktivnosti. Imao sam čast da ja i moja dva brata sudjelujemo u stvaranju nezavisne države Hrvatske s puškom u ruci. Time sam dao mali doprinos u stvaranju RH.

Molio bih vas, ako imate utjecaj vi i vaše kolege na tzv. Hrvatsku televiziju, da se suočite s tim problemom i napravite pravu javnu Hrvatsku televiziju gdje neću morati gledati jedne te iste analitičare i komentatore, od Puhovskog, Novotnya i sličnih likova.

Budući da ima bezbroj udruga,  molim vas da se većina tih udruga ukine i da se financiraju samo one koje isključivo doprinose boljem životu hrvatskih građana. Jer se zna da tri osobe mogu osnovati udrugu, napisati program i isisavati novac iz proračuna kojega financira ranije spomenuta sirotinja.

Svima koji  nisu zadovoljni u RH, put im je otvoren u svijet, pa nek tamo zarađuju svoj dohodak ili neka otvore svoja kazalista i neka naplaćuju svoje usluge ko svi pošteni poduzetnici i nek plaćaju porez.

Meni je žao što proživljavate takve torture od neradnika, jer tako smo mi proživljavali slabo naoružani 1991. do kad nismo razoružali Varaždinski A korpus i time doprinjeli da RH bude 7 puta jača u naoružanju.

Izdržat ćete vi to za boljitak države i njenog društva!

Hrvatski bojvojnik Drago Furjan