APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića

Gost

/ #2640

2016-02-06 21:03

Zato što je gospodin  Hasanbegović, razborit i zato što je veliki Domoljub, a svaka zemlja mora imati domoljube kako bi opstala, Nekoga tko će govoriti istinu, a svaka istina se mora izgovoriti - to je poštenje. Zato što je pošten i neće pogodovati NIKOME, u to sam sigurna - NEMA MU RAVNA! 

Zato što sam kći Hrvatskog domobrana koji je preživio Bleiburg, na povratku pretućen u Karlovačkom zatvoru, osam dana se hranio travom koju je zvao "loboda" i preživio poslijeratni srbo-komunistički jasenovački logor jer su svi koji su jeli iz "kazana", umrli. I ja sam bila na Bleiburskom polju, pokloniti se nedužnima i tatinim ubijenim suborcima, a nisam nacionalista, samo Domoljub. Da li je Netko iz "desne opcije" ikada branio stradalnicima Jasenovca i ne samo Jasenovca,  odlazak na komemoracije - zašto se zamjera odlazak na Bleibursko polje. Zašto se to zamjera Dr Hasanbegoviću? Tko to živi u Hrvatskoj i Hrvatu nameće neka svoja pravila. NETKO mora reči djeci istinitu povijest Hrvata - nadam se da će se u školama učiti ISTINA.

Od 45. do 90. skrivali istinu; no mi koji smo živjeli u malim sredinama gdje se poštivalo vjeru i tiho pjevalo u domovima naše stare domoljubne pjesme, slušali smo od roditelja pravu povijest. A kada sam porasla i bila okružena ljudima koji su još 70-ih znali što će biti 90-ih, znala sam da ćemo životima odlučivati o sudbini Hrvata. Zar se i o tome mora šutjeti. 

Stefi