Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)

Gost

/ #690

2016-02-17 19:10

Potpisala sam ju jer kad sam pročitala vidjela sam se u toj priči jer je moj porod prije 6 god.bio jako sličan.Rodila sam u Vinogr.bolnici u kojoj i radim i nakon više od 24h mučenja i neotvaranja i neljubaznosti beba je zapela u porođajnom kanalu i samo zahvaljuci babici koja je spasila mene i bebu danas smo živi ja i moj sin.Krivo su procjenili veličinu bebe koja je težila 4.900 a oni su rekli 3.900 i forsiralo prirodan porod i kako sam bila drugorotkinja nisu ni pomišljali na carski iako sam ja osječala da nešto nije u redu.i nakon skakanja po trbuhu i to stravičnog maleni se rodio s tim da su mu bili pokidani živci u desnom ramenu i euka je bila nepokretna jako dugo.imao je lagano krvarenjenu mozgu koji su oni zataškali i evo prijen2 godine mom dječakun e otkriven tumor na mozgu koji je kako su lijecnici utvrdili spororastući i koji je počeo izazivat epi napade i tako smo ga otkrili i koji je najvj.posljedica tog preteškog poroda.Naravno to je sada teško dokazivo.Ali sads mi je jako žao što isto nisam tužila ginekologiju, liječnike u smjeni, nehumanost određenih sestara pogotovo sr Dragice koja nikad ne bi trebala radit taj posao.Jedina osoba koja je bila čovjek i bez obzira što joj je smjena završila ostala do kraja jer je jedina uvidjela da bi moglo doći do peoblema je predivna babica gosp.Sumpor bez nje bojim se.da.nas više ne bi bilo na ovom svjetu.Moj sin je op.i hvala bogu nalaz je bio dobrocudan tm.tj.tumor 1stupnja koji nazalost nije zbog veličine odstranjen u cjelostosti i sad smo na čestim kontrola i magnetskim rezonancama.Strašno mi je jer mi je uredna trudnoća bila od početka do kraja ionda zbog nemara učine djete invalidom .Nadam se da će tome jednom neko stati na kraj.