Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)

Gost

/ #1404

2016-02-18 07:16

I sam sam majka,troje divne djecice :) Prvi porod je bio nesto najgore u zivotu sto sam prosla....nacin ophodenja prema meni...busenja vodenjaka...lezanje na dripu cijeli dan....govorim sestri da me trga u ledima....uvalili mi neki koktel u infuziju dalje se ne sjecam.....otvaram oci u boli....kicma me trga( popustio je koktel) dvije sestre pod ruku me polu svjesnu dovode u box....na stol ajmo tiskaj....nejde...i krece deracina ubit ces si dijete tako....lezi....moras tiskati...dijete i dalje nejde van....na to dolazi doktor meni vezu noge nekim remenjem....pomaknuti se nemogu (11god poslje pamtim to kao da je bilo jucer) on gura ruke namjesta malome ramena jedno pa drugo ( da lakse izade)ja vec nemogu od boli i muke od cijeloga dana tiskati govorim covjeku da nemogu valjda u panici nasjedne na moj trbuh ....uglavnom Leoncek je tu ziv i zdrav Bogu hvala....na jedvite jade sam se odlucila na drugo dijete(pamtim samo taj porod) kad je sve zavrsilo u glavi mi je samo odzvanjalo gotovo je Boze masakr je gotov(bila sam sretna kad su me sivali) ....zao mi je mlade majke koja je izgubila bebu....to je tragedija koja te obiljezi za cijeli zivot....ljudi su izgubili svoje najvece blago i tesko da ce kakva kazna ublaziti njihov gubitak,ali nesavjesne doktore koji doslovno muce zene satima,uzimaju si za pravo da rade sto zele , ubijaju djecu pod izlikom komplikacije na porodu......ovakve traume nam.ostaju za cijeli zivot....zelim da se prema nama odnose onako kako to i zasluzujemo....da se nas majcinski glas uvazava kad kazemo da imamo feeling da nesto ne stima....trga mi se srce kada vidim okakve vijesti....pa do kada ce zene trpiti ovakvu vrstu maltretiranja ????