Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)

Gost

/ #1423

2016-02-18 07:44

Zbog toga što je moj porod prošao uredu i ok uz sjajne babice i doktora KNEŽEVIĆ....da to je doktor koji mi je tako milo i nježno rekao ti to možeš polako samo prati naše upute,,dok sam i ja bila cjeli dan i noć iscrpljena i naravno strah noge su mi klecale i da sve mi mame u tom trenutku molimo,,,zovemo svoju mamu,,,i govorimo nek je beba ok meni kako god bude,,,,baš zbog toga što od prvog dana ljubimo to djete,,,samo je rekao ne boj se,,,da mlada si velika je beba ali heroj ste oboje,,,,toliko o meni,,,ali dolazak u bolnicu samo sam čula priče o dok.Bušiću,,neki ga hvale da je dobar kad se podmaže novcem,,,a neki koji nisu u mogućnosti dožive pakao uz njeg,,toliko je vulgaran u priči bio prema ženama koje je vodio,ja sam se ko mali miš skrivala okrećala zidu od njeg i molila Boga da me njegova smjena ne zapadne,,,nećete vjerovati rodim sina u 6.20..taman dolazim sebi posle poroda on dolazi na smjenu uzima moju cimericu iz sobe prvorodilju mladu od 18god,,,mučio je cjeli dan na silu izvlačio djete jer žena nije ni bila toliko otvorena,,,,na kraju sam čula niz hodnik viku,,eh di ti je taj tvoj što te nije bolje raskrčio,,,čudim se kako je djete tu,,,ajde tiskaaaj jeb ti,,,,nije ti ovo odmor,,,,njen plač viku,,,babice koje izlaze ulaze ljute koje im se nemogu suprostaviti,,,i da beba i mamasu završile loše beba hitno u inkubator,,,mama na smirenje strogo,,,,ma užas,,,,to nije posao za muške osobe takvog ponašanja gdje se iskaljuju sa bjesom na nove živote,,to su ubojice,,,,,sve babice i doktori za rađaone trebaju proći sve vještake da su spremni za taj posao,,,toliko od mene,,,,,hvala na razumjevanju,,,,