Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)

Gost

/ #1468

2016-02-18 08:37

zato što mi je supruga rodila prvo dijete u vinkovačkoj bolnici 2001.godine i naravno dotični gospodin je bio na porodu, jako nekulturna i bahata osoba, pri porodu djetetu su istegli vratne žile i mjesecima smo išli na fifikalne i ine druge terapije, djetetu je to bilo užasno bolno nije plakala, vrištala je kad joj dotaknu vrat, imamo još dvoje djece i oboje je rođeno u osječkoj bolnici, za njih imam samo riječi hvale, uljudni i profesionalni, nikada više i nikome nebi preporučio dotičnog doktora, ni mi nismo znali bilo nam je prvo dijete, ali da ne generaliziramo, ima tamo i profesionalnih ljudi, pogotovo medicinsko osoblje, samo jedna stvar odmah upada u oči, naime kao pacijent na prvu se vidi da i sami lječnici imaju prema ostalom osoblju u ovom slučaju medicinskim sestrama jako gadan i rekao bih ponižavajući stav, te sestre doslovce strepe kad im se obraćaju s visoka i podcjenjivačkim tonom, ponašaju se kao polubogovi, ali ima boga i svakom na dušu. kako mjeriš tako će ti se i mjerit, samo što to ništa neznači ljudima kojima je dotični gospodin uništio život.