Za trajnu suspenziju Nikole Kolaka (VK)
alenka |
/ #2175 Probudite se ljudi2016-02-24 11:24Prije svega moja iskrena sucut obitelji Jednom rjecju treba mu sprasit METAK u celo .... bar bi ja tako napravila da sam ja majka tog djeteta ( ili otac) ....a ne ocekivati da ce bilo koja institucija napraviti bilo sta.....institucije su za sirotinju(nas stoku sitnog zuba) ....a sud nece napraviti nista nego ce dokazati da ginekolog nije kriv niti malo....kad je netko bogat sa dobrim timom odvjetnika zavrsio kao kazneno odgovoran ....osim toga da mora oguliti 60 kila krumpira ili da dobije 4 godine zatvora sa rokom kusnje od 2 godine i 15 minuta uvjeta?????? npr.... sanader za te pare koje je uzeo bi i ja robijala......odmah ....a to ajmo ga smjestit u buksu je za nas stoku sitnog zuba kao malo da se radujemo ...(sad koliko ko se raduje je individualno) ......i da nam se oci zamazu masti dobro....dok oni koji su trebali robijat secu i sijede u saboru ( a oni koje se nesmije spomenuti u medijima su iza zatvorenih vrata). i smiju nam se u facu...dan danas....dok mi svi spavamo....
Dok sirotinja robija i kazneno odgovara ( DA BI POPRAVILA STATISTIKU)....Primjer cobankovic je uzeo para od ove drzave i izjebo 4,5 mil stanovnika hladno...cinko sanadera i dobio 60 kila krumpira da oguli....i to je to..i sad uziva u plodovima svog rada....a IMA IH PUNO TAKVIH ...PRE DUGA LISTA JE ...KOJI SE U MEDIJIMA NESMIJU NI SPOMENUTI NITI CE BILO KOJI NOVINAR ILI KUCA PISATI O TOME..... morate biti svijesni da novinari nesmiju objavit sve sta bi mogli objaviti...i da je sve cenzurirano 1001% ova sitna razapinjanja po medijima tog ginekologa koliko god mi mi mislili da je to nesto veliko i da ce biti kaznjen ....NEMA NISTA OD TOGA...NAZALOST....postoje stvari koje se nesmiju znati i o kojima se nesmije pisati Nema nista od bilo kakvih optuzbi jer ako vi vjerujete u hr pravosudje ili da ce doktor snositi bilo kakve konsekvence ....zao mi je ali varate se gadno (voljela bi i ja da je tako)....tog se ginekologa proziva gooooodinamaaaa ali se sve uspjesno zataskava... Njegov otac je bio vrhunski poznati ginekolog , koji je kupio sinu diplomu da i on bude ginekolog........ Zao mi je sto trosite vrjeme i pisete ali niti jedna institucija , ni sud niti bilo ko drugi mu nece moci dokazati bilo kakvu krivnju...niti njemu ....niti onima kojih ima puuuunoooo prije njega i koji ce doci poslje njega...nemojte se zanositi sa tim sto pisu mediji....molim vas....i nadati se bilo kakvoj pravdi ....Nazalost.... A obitelj koja je izgubila djete sada prozivljava nezamislivu bol i uzas Nazalost nisu ni prvi ni posljednji.......................to mozete sami provjerit.. samo je pitanje koliko je koji slucaj bio medijski eksponiran...i koliko navodni optuzeni je imao para i veza... Svako dobro svima
|
|
REZOLUCIJA O GENOCIDU NAD CRNOGORCIMA - CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA
Protiv postavljanja ugostiteljskog objekta na pomorskom dobru / plaži u Zablaću (Šibenik)
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
Postoji li nešto što želite promijeniti?
Promjena se ne događa šutnjom. Autor ove peticije suprotstavio se i angažirao. Hoćete li i vi učiniti jednako? Započnite društveni pokret kreirajući peticiju.
Započnite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
DOSTA ZAŠTITE NASILNIH MOĆNIKA; OTKAZ ZAŠTITNICIMA NASILNIKA U ŠKOLAMA
1579 Napravljena: 2024-10-22
Peticija za ukidanje naplate parkinga za otočane u luci Supetar
773 Napravljena: 2024-10-16
PRIZNANJE SPREČENOG STOLICA BENEDIKTA XVI. I SAZIVANJE KONKLAVE
17013 Napravljena: 2023-10-23
Recimo NE uvođenju poreza na nekretnine i povećanju paušalnog poreza na dohodak!
1605 Napravljena: 2024-10-08
SPASIMO ZLATNI RAT
576 Napravljena: 2024-10-21
PETICIJA PROTIV ZATVARANJA TISAK KIOSKA U MARTIĆEVOJ 41 U ZAGREBU
501 Napravljena: 2024-10-30
Grad Umag - Smještaj za Enu Sinčić
476 Napravljena: 2024-10-19
Cijeli Brač zajedno za katamaran!
3296 Napravljena: 2024-10-08
Peticija protiv zabrane apartmana u zgradama – za slobodu privatnog vlasništva!
3136 Napravljena: 2024-09-02
NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!
5406 Napravljena: 2024-01-17
“Peticija za povratak Valentina Antičevića u Superstar Show”
159 Napravljena: 2024-10-27
Protiv izgradnje Županijske ceste Bestovje – most na Savi – Zaprešić, Zagrebačke županije
128 Napravljena: 2024-10-14
Pravda za Katu i Stipu: Borba za pravdu i sigurnost na našim cestama
23512 Napravljena: 2024-07-16
Zahtjev za neizdavanje uporabne dozvole Kauflandu Poljicka Split
41 Napravljena: 2024-11-08
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
2611 Napravljena: 2024-07-23
Peticija PROTIV izgradnje SRPSKOG KULTURNOG CENTRA u Petrinji
565 Napravljena: 2024-04-21
PROTIV NEBODERA U KOMUNELI
110 Napravljena: 2021-02-19
PETICIJA - "SPASIMO" OGULINSKI TISAK
19 Napravljena: 2024-11-14
PETICIJA ZA VRAĆANJE KVOTA ZA UVOZ STRANIH RADNIKA!
765 Napravljena: 2024-01-24
Ukidanje obaveznog pripravništva za buduće pripravnike zdravstvenih struka
5648 Napravljena: 2020-10-14