PROTIV PROMJENE PUTNOG TROSKA

Quoted post

Gost

#53 Re: Re: Re:

2016-08-31 09:18

#47: - Re: Re:  

Ja ću u tvojim godinama poštenim radom raditi, kao što i sada radim pošteno na stručnom osposobljavanju te svojim radom zaslužujem pravo na prijevoz, kao što ću ga zaslužiti i kasnije, u tvojim godinama.

Replies

Ka

#54 Re: Re: Re: Re:

2016-08-31 09:24:13

#53: - Re: Re: Re:  

Tako bi i trebalo biti. Držala sam prosjek da ne moram platiti fax ni tri godine ni one dvije i radila si za đeparac i stanarinu. Kada sam završila, bila sam balava, bez obzira na odlične ocjene, i u 3 godine poslala oko 300 molbi, sve ih čuvam, miljon razgovora obavila i sa i bez najave. Sada sam prestara. Pa koji klinac.. Hvala bogu, pa sam dobila stručno prije onog zakona koji govori za ljude do 29.godina. Tko zna hoću li ostati ili ću morati tražiti dalje. Sada govore da će svi tražiti mini 3 godine iskustva. A gdje smo to mogli nakupiti, o tome nitko ne razmišlja. Nisu fer ni sa ovim stručnim, a ni sad s ovim plaćanjem. Ispričavam se ako sam nekoga naživcirala ali jednostavno ne mogu šutiti jer mi je situacija baš baš nategnuta. Lijep pozdrav svima!

Gost

#55 Re: Re: Re: Re:

2016-08-31 09:31:05

#53: - Re: Re: Re:  

Pa svi koji su na strucnom osposobljavanju zasluzuju prijevoz i puno vece place. Ne borite se samnom oko komentara, posto ga ocito krivo tumacite. A ako ikako aludiras da sam ja u svom zivotu nesto stekao nepostenim radom, nemoj.