Majka ima pravo znati!
Kontaktirajte pokretača peticije
Ova tema rasprave je automatski kreirana od peticije Majka ima pravo znati!.
Ivancica |
#1762014-08-09 13:45Svaka cast majkikoja je pokrenula ovo jer treba zaustaviti doktoricu da ne maltretira mame i bebe... |
Gost |
#1772014-08-10 06:41Zbog njoj sličnih ostala sam be djeteta u Petrovoj bolnici i ne mogućnosti da postanem ikada majka , zato suosjećam sa vama i mislim da bi svatko trebao ppotpisati i ukazati na loše liječenje trudnica i majki s poštovanjem Vesna Sorić |
Gost |
#1782014-08-10 11:35Voljela bih da što više ljudi potpiše OVU peticiju, kako bismo pomogli budućim majkama - da ne dođu "u ruke" ovoj bahatoj i neodgovornoj pedijatrici! |
Gost |
#1792014-08-10 13:15Neka otvori privatnu bolnicu pa neka radi eksperimente, ili tretira pacijente na svoj način. Sve dok radi u javnoj bolnici mora odgovarati na opravdane upite korisnika koji je plaćaju. |
Gost |
#1812014-08-10 19:51Samo hrabro naprijed, treba sve nepravilnosti, nestručnosti i bahatost pojedinih liječnika objaviti u javnosti. |
mama |
#1822014-08-10 20:44Podrška svim majkama koje su prošle tamo pakao, a takodjer i budućim majkama. |
Gost |
#1832014-08-10 21:01Svaka čast,ja nisam imala tu (ne)sreću sa dr.M.I. te dobila dr.Kožić s kojojm sam bila prezadovoljna,ali sam gledala,suze,patnje itd.drugih majki u sobi što je utjecalo i na nas ostale te dane poslije poroda.... |
Gost |
#1842014-08-10 21:06Zar je moguće nepovjerovati tolikim majkama,očevima, djelatnicima bolnice koji usko suraduju s dotičnom liječnicom. Neponovilo se nikada ! lp |
Gost |
#1852014-08-11 06:13Podržavam ovu peticiju zbog neugodnih iskustava sa navedenom doktoricom koja je u viziti sa svim doktorima bila za neprepoznati u odnosu na dva sata kasnije kada je dolazila u vizitu za djecu sama. Za dobrobit djece maknite ju iz bolnice.
|
Gost |
#1872014-08-11 08:02Istražite navedenu doktroicu i njezin rad u Makedoniji i provjerite da li ima istine u navodima da je njezin rad i u Makedoniji bio problematičan. |
Gost |
#1882014-08-11 18:59SAČUVAJ BOŽE, MA GDJE SU NASI MINISTRI ZDRAVSTVA VIDE LI ONI TO?????? JA SAM RODILA PRIJE 3. TJEDNA U VIROVITICI I IMAM SAME POHVALE ZA SESTRE, DR. SOTONICU, DR. KOLEDIĆA I BABICU SLAVICU HVALA IM OD <3 NA POMOĆI KOD PORODA ;) |
Gost |
#1892014-08-12 12:10Proslijediti cu peticiju prijateljima. Stvarno nije normalna ta doktorica |
Gost |
#1902014-08-12 12:51Sramota!! traumatiziati nepotrebno ljude?? maltretirati malu djecu?? sta se na tome svodi nase zdrastvo? takve stvari ostavljaju tragove tijekom cijelog zivota. |
Boris Odreitz Avtopr peticije proti SAZASU ! |
#191 Re:2014-08-12 19:57 NIJE TO SAMO PETICIJAKAmo li Facebook peticija. To je Web peticija, koja ima veču moč od svoh peticija, zbog toga jer tu svaki potpisnik, može biti obaviješten u svakom momentu o zbivanjima i može se i organizirati kongres, sa svim potpisnicinma te tako dobiti na pažni tako medija kao i u svim političkim sferama u zemlji kao i izvan.Ž |
Gost |
#1922014-08-13 07:11Imala sam tu nesreću da je u 2mj./2012. u sisačkoj bolnici nakon poroda mojoj djevojčici dodijeljena navedena doktorica tj. našoj sobi i svim bebama u sobi. Imala sam trudove skoro 48 sati i tek tada se prirodno porodila jer nisu htjeli drukčije (posebna priča u našoj bolnici) i skoro svi doktori se izmjenjali u ta tri dana te je zamalo porod krenuo u krivom smjeru. Beba je naravno bila istraumatizirana samim trajanjem poroda i samim porodom koji je na kraju završio na vakum uz tri doktora i hrpu sestara. Iz tog razloga nije me iznenadilo kad su mi rekli sat poslije poroda da će staviti dijete u inkubator .U međuvremenu dobila sam mlijeko koje nisam mogla davati svom djetetu. Kada sam nakon 3 dana pokušala dobiti informacije od doktorice Ikonomove kada će moje dijete izaći iz inkubatora dotična doktorica se derala na mene da sve želimo da što prije odemo iz bolnice iako nam djeca nisu dobro. Uzvratila sam da to nije točno da želim samo znati kada će moje dijete doći u sobu i biti sa mnom , a a da ćemo u bolnici biti koliko je potrebno. Na to je doktorica rekla da je izvadila dijete van iz inkubatora i da je sada dijete u dječoj sobi i da mogu tamo doći dojiti svoje dijete i da ne želi pustiti dijete u sobu koja je prljava (napomena soba se tada dezinficirala 2 puta dnevno te je bio moguć samo ulaz nas 4 majke, medicinskog osoblja i tata koji su mogli samo jedanput doći vidjeti dijete za čitavog vremena trajanja boravka u bolnici). Nakon vizite sam otišla do inkubatora i moje dijete je još bilo u inkubatoru , na moje inzistiranje zbog lažnog navoda doktorice Ikonomove sestra je nazvala doktoricu i rekla joj da je došla mama kojoj je rekla da dijete više nije u inkubatoru, a zapravo je. Doktorica je rekla da će pregledati dijete i da će vidjeti slijedeći dan da li će izaći iz inkubatora. Moje zlato je ostalo sve skupa 5 dana u inkubatoru sve dok navedena doktorica konačno nije popustila i pregledala dijete i pustila je u sobu. Tek osmi dan smo išle doma nakon još hrpe dodatnih pretraga. Kako je doktorica zadržavala djecu dugo, nije bilo slobodnih kreveta pa su neke novoporođene mame spavale i u hodniku dok se neko mjesto ne isprazni, plač je bio učestao u sobama, atmosfera loša jer mame nisu dobivale informacije ili nisu dobivale točne informacije, djeca su se stalno odvodila na dodatne preglede i svi su na odjelu bili uznemireni. Bolnica je prije par godina preuređena i uvjeti su stvarno odlični, većina doktora i sestara je korektna i profesionalna, uz par iznimaka. |
Gost |
#1932014-08-13 12:59Niko nema prava da od roditelja sakrije bilo sta sto se odnosi na njihovo novorodjence niti ima pravo da po svojoj volji postupa sa bebama bez kosultacije sa roditeljima i roditeljske saglasnosti,a oni koji to cine i jos mnogo ruznih stvari treba im zabraniti rad u struci jer nisu zasluzni da bi to mogli obavljati a o strucnosti neka odluce za to odgovarajuci nadzorni organi. |
Gost |
#1972014-08-15 12:33Veliko Hvala u ime svih majki. Saljem vam zahvalnost sa puno ljubavi. Ruzena |
Gost |
#2002014-08-25 21:21rodila sam u toj bolnici,i dijete mi je tamo bilo nakon šest mjeseci hospitilizirano i mogu reći da sam bila očajna liječničkom skrbi koja mi je dijete lijećila od upale pluća a u stvari se već gušilo od bronhitisa tada sam ga odvela u zagreb gdje je dobilo potpunu njegu i lijećenje dostojno jedne bebe |
|
Protiv postavljanja ugostiteljskog objekta na pomorskom dobru / plaži u Zablaću (Šibenik)
REZOLUCIJA O GENOCIDU NAD CRNOGORCIMA - CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA
Postoji li nešto što želite promijeniti?
Promjena se ne događa šutnjom. Autor ove peticije suprotstavio se i angažirao. Hoćete li i vi učiniti jednako? Započnite društveni pokret kreirajući peticiju.
Započnite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
Recimo NE uvođenju poreza na nekretnine i povećanju paušalnog poreza na dohodak!
3648 Napravljena: 2024-10-08
Peticija protiv zabrane apartmana u zgradama – za slobodu privatnog vlasništva!
4588 Napravljena: 2024-09-02
PETICIJA PROTIV -: · POSTAVLJANJE VJETROELEKTRANA · IZGRADNJE FOTONAPONSKE ELEKTRANE · SKLADIŠENJA SOLARNE ENERGIJE na području sela BAJAGIĆ-OBROVAC SINJSKI
635 Napravljena: 2024-12-09
PETICIJA PROTIV IZGRADNJE RECIKLAŽNOG DVORIŠTA GRAĐEVINSKOG OTPADA - ĆUNSKI
456 Napravljena: 2024-12-07
PRIZNANJE SPREČENOG STOLICA BENEDIKTA XVI. I SAZIVANJE KONKLAVE
17757 Napravljena: 2023-10-23
UJEDINJENI ZA BUDUĆNOST I OPSTANAK SELA OPĆINE MUĆ
483 Napravljena: 2024-11-21
NE VJETROELEKTRANI "BRADARIĆA KOSA"
1186 Napravljena: 2024-11-15
Osiguranje na ulazima škola.
68 Napravljena: 2024-12-20
DOSTA ZAŠTITE NASILNIH MOĆNIKA; OTKAZ ZAŠTITNICIMA NASILNIKA U ŠKOLAMA
1648 Napravljena: 2024-10-22
Pravda za Katu i Stipu: Borba za pravdu i sigurnost na našim cestama
23607 Napravljena: 2024-07-16
Ukidanje i zabrana Extra Fm u RH
38 Napravljena: 2024-12-07
Da novi most u Konjicu dobije naziv Miralem Mika Šabić
34 Napravljena: 2024-12-18
Za sigurniju i prohodniju Sokolgradsku ulicu – podržite zahtjeve stanara!
20 Napravljena: 2024-12-04
NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!
5443 Napravljena: 2024-01-17
Želim uvođenje kućnog obrazovanja - obrazovanje od kuće ( homeschooling ) kao redovitog i priznatog obrazovanja za učenike osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj
1707 Napravljena: 2020-03-20
PETICIJA ZA VRAĆANJE KVOTA ZA UVOZ STRANIH RADNIKA!
812 Napravljena: 2024-01-24
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
2631 Napravljena: 2024-07-23
PETICIJA PROTIV IZGRADNJE TUNELA "KOZJAK"
207 Napravljena: 2024-05-11
PETICIJA PROTIV ZATVARANJA KIOSKA TISKA U ZLATARU
27 Napravljena: 2024-11-20
PETICIJA - "SPASIMO" OGULINSKI TISAK
280 Napravljena: 2024-11-14