APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića
Kontaktirajte pokretača peticije
Ova tema rasprave je automatski kreirana od peticije APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića.
Gost |
#28772016-02-10 17:03Glasovali smo za korjenite promjene. Pa onda neka napokon i krenu. |
Gost |
#28782016-02-10 17:47Bestidan je pritisak na nova Vladu.Sve je u skladu sa obećanjima bivšeg premijera da će zagorčiti život novoj vladi .U civiliziranom svijetu za kojeg misle da mu pripadaju, ljudi popt gospodina Milanovića,i mnoštva quasi intelektualaca ,novinara i novinarčića, ovakvo što,ovakav nivo je nezamisliv.Postoji način vođenja predizborne kampnje, civiliziran oštar no na neki drugčiji prihvatljiviji način.Na kraju gubitnik izbora ipak prilazi pobjedniku ,čestia na pobjedi i izjavljuje da će pomoći u rješavanju problema nacije i države,za razliku od viđenih nezamislivih prostota gubitnika čij je ego poprimio oblik vođa iz nekih prošlih vremena . Zadnja izjava gospodina Milanovića o čovjeku , branitelju i Ministru Gospodinu Crnoji , kojeg je nazvao Ministar Lopina, ostavila me je bez daha. Koliko mržnje,odgoja ulice ,kućnog neodgoja,jednog karaktera koji nikada nije naučio kako se gubi u životu. Znati biti čovjek i gospodin u situaciji gubitnika vrlo je važno naučiti., a to se uči kao i ostale spoznaje o životu prvenstvenu kućnim odgojem,kojeg taj gospodin u opće nije imao, a ulica je učinila svoje.Osuditi se vrijeđati čovjeka i ljude koji su mu omogućili da uživa blagodat teško stečene svoje države, a pri tome bjedno izbjeći dati svoj doprinos u tome, može samo karakter poput gospodina Milanovića i njemu sličnih. Nažalost nije sam. Josip Žeželić |
Gost |
#28792016-02-10 18:05Smatram da je najbolji moguci kandidat za ministra kulture i ima moju podrsku jer konacno netko jasno prica o stvarima koje su do sad bile gurane pod tepih...ministre samo naprijed uz poruku "psi laju , karavane prolaze" |
Gost |
#28802016-02-10 18:27Zbog fašističih metoda samozvanih "antifašista" i jer je g. Hasanbegović upravo prava osoba na pravom mjestu. |
Gost |
#28812016-02-10 20:08G.Hasanbegović je povjesničar, gospodin, znalac, nije dao ni jednu krivu izjavu, iznad svega voli svoju domovinu i za mene je genijalan izbor Domoljub.koalic. Napravit će za hrvatsku kulturu ako mu dopuste prave stvari, krenuo je odlično, samo da izdrži ovu prljavu igru, jer mediji su kod Radmana |
Gost |
#28832016-02-10 21:05Apsolutna podrška ministru kulture gosp.Hasanbegoviću u njegovom radu i nastojanju u uklanjanju parazita iz Hrvatske kulture |
Gost |
#28842016-02-10 21:08Potpisala sam je jer sam totalno izbezumljena neviđenom hajkom na poštenog i pametnog čovjeka, koji pokušava uvesti red u, očito, kaljužu za koju nismo ni znali koliko smrdi. Molim ministra da izdrži sve ove napade, ima podršku hrvatskog naroda kao niti jedan ministar do sada. Samo naprijed ! Sljedeći potez - HRT. |
Gost |
#28852016-02-10 21:11Borba hrvatskog naroda je borba protiv lazi i falsificiranja povijesne i kulturoloske istine Hrvata i Hrvatske. Ministar Hasanbegovic napokon javno govori istinu temeljenu na cinjenicama, a ne na mitovima i podvalama kao sto je to uvijek bio slucaj u yugoslaviji i brani interes hrvatskog naroda od onih koji ga zele satrati. Ne moguce je biti Hrvat i ne zeljeti dati podrsku nekome kao sto je Dr.Hasanbegovic. |
Gost |
#28862016-02-10 21:14Zato sto ne podrzavam harangu i javni linc na covjeka samo zato sto je izjavio neke cinjenice koje bi i covjeku s elementarnim obrazovanjem trebale biti kristalno jasne. I zato sto je ministar inteligentan, elokventan i karizmatican. |
Promatrač Gost |
#28882016-02-10 22:38Neka konačno ministar kulture bude netko tko nije bio suradnik bivšeg jugokomunističkog ili kasnijeg neokomunističkog režima. Ako dovoljno pažljivo sagledavate stvari iz više uglova, uvidjet će te da službena tumačenja nikad ne prikazuju sve činjenice već samo one koje ne dovode u sumnju osnovnu ideju tumača. Oni ponekad priznaju pogreške, ali se nikad ne ograđuju od same ideje. Rođen sam par godina nakon 1945. i ne znam kakav je život bio u NDH, ali nikad neću pristati da se na ''slijepo'' moram izjašnjavati o nečem što nisam osobno doživio ili bar bio svjedok. Ne mogu tvrditi da fašistički ili nacistički režimi nisu bili zločinački, ali ne moram vjerovati ni da su bili. Ja mogu o tome imati svoje mišljenje, ali ga ne mogu ''prodavati'' kao nešto neupitno. Ali zato znam da je komunistički režim u bivšoj Jugoslaviji bio čista diktatura, a u odnosu na svoje političke protivnike zločinački. I sad bi ti zločinci odnosno njihovi idejni sljedbenici htjeli da njihove protivnike pa ma kakvi oni bili smatramo vječnim i neupitnim zlom. Na to se nikada ne smije pristati. Za sve nas koji smo rođeni poslije rata pravo pitanje savjesti trebalo biti da li je netko dovoljno antikomunist, a da bi bio ministar. Jer komunizam smo osjetili na svojoj koži, a fašizam je prošlost koja je završila prije našeg rođenja i za koju nikad nećemo znati kakva je uistinu bila i za kog bismo se tada možda opredijelili.
|
Gost |
#28902016-02-11 06:41Zato što smatram da je najsposobnija osoba koja može uvesti reda i isisavanje novca u ovoj žabokrečini od "KULTURE" |
Gost |
#28922016-02-11 09:22Gospodin dr. Zlatko Hasanbegović sjajan je intelektualac i Hrvat muslimanske vjeroispovjesti. Ozbiljan je i utemeljen, izgrađena identiteta i mislim da će biti najbolji ministar kulture do sada. |
Gost |
#28932016-02-11 09:33Peticiju sam potpisala zbog odličnih poteza koje je novoizabrani ministar učinio već na samom početku mandata i što je meta komunističih sinova i unuka te kontroliranih medija koji su još na snazi. |
Gost |
#28942016-02-11 09:58Ministar ima pravo kad kaže da je ovaj promovirani antifašizam floskula jer ovo što promoviraju nije antifašizam De Gaulle-ovskog tipa već komunizam sa krinkom tzv. antifašizma. |
Gost |
#28952016-02-11 11:21A što reći....potpora za našeg ministra. Dao mu Bog snage da izdrži. Napokon se na našoj političkoj sceni nalazi čovjek zbog koga OD SRCA potpisujem ovu peticiju. Ovo je za moju pok. baku kojoj je jugokomunistički režim ubio muža i nikad nije saznala za njegov grob. Do svoje smrti u 85 god ga je čekala na kućnom pragu. IZDRŽI NAŠ HASANBEGOVIĆU I HVALA TI ŠTO NAM POKAZUJEŠ KAKO SE BRANI SVOJA DOMOVINA .BOŽE BUDI UZ NJEGA! |
Gost |
#28962016-02-11 12:29Potpisao sam peticiju zato sto ce ministar Zlatan konacno stati na kraj komunistickoj gamadi! |
Gost |
#28972016-02-11 12:55Gospodina Hasanbeegovića treba zaštititi od ovih histeričnih napada od strane ljudi koji su naučili živjeti na tuđoj grbači. |
Gost |
#28982016-02-11 13:26Anketa je prilicno glupa i nema nikakvu vrijednost!
|
Gost |
#28992016-02-11 13:57Zato što je napad na osobu dr Hasanbegovića dio šireg, smišljenog plana da se RH oduzme pravo na neovisnost, istinsku demokraciju.... |
Gost |
#29002016-02-11 14:05Potpisala sam zato što je napokon došlo vrijeme za život svih građana Hrvatske, vrijeme za promjene na bolje, vrijeme za razumijevanje, toleranciju, za rast, razvoj i napredak, za opće dobro svih građana Hrvatske utemeljeno na poštenju, na pravednosti i na ustrajnom, humanom radu. Potpisala sam za kulturnu, svijesnu, ponosnu i neovisnu državu Hrvatsku. |
|
REZOLUCIJA O GENOCIDU NAD CRNOGORCIMA - CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA
Protiv postavljanja ugostiteljskog objekta na pomorskom dobru / plaži u Zablaću (Šibenik)
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
Postoji li nešto što želite promijeniti?
Promjena se ne događa šutnjom. Autor ove peticije suprotstavio se i angažirao. Hoćete li i vi učiniti jednako? Započnite društveni pokret kreirajući peticiju.
Započnite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
DOSTA ZAŠTITE NASILNIH MOĆNIKA; OTKAZ ZAŠTITNICIMA NASILNIKA U ŠKOLAMA
1579 Napravljena: 2024-10-22
Peticija za ukidanje naplate parkinga za otočane u luci Supetar
773 Napravljena: 2024-10-16
PRIZNANJE SPREČENOG STOLICA BENEDIKTA XVI. I SAZIVANJE KONKLAVE
17013 Napravljena: 2023-10-23
Recimo NE uvođenju poreza na nekretnine i povećanju paušalnog poreza na dohodak!
1605 Napravljena: 2024-10-08
SPASIMO ZLATNI RAT
576 Napravljena: 2024-10-21
PETICIJA PROTIV ZATVARANJA TISAK KIOSKA U MARTIĆEVOJ 41 U ZAGREBU
501 Napravljena: 2024-10-30
Grad Umag - Smještaj za Enu Sinčić
476 Napravljena: 2024-10-19
Cijeli Brač zajedno za katamaran!
3296 Napravljena: 2024-10-08
Peticija protiv zabrane apartmana u zgradama – za slobodu privatnog vlasništva!
3135 Napravljena: 2024-09-02
NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!
5406 Napravljena: 2024-01-17
“Peticija za povratak Valentina Antičevića u Superstar Show”
159 Napravljena: 2024-10-27
Protiv izgradnje Županijske ceste Bestovje – most na Savi – Zaprešić, Zagrebačke županije
128 Napravljena: 2024-10-14
Pravda za Katu i Stipu: Borba za pravdu i sigurnost na našim cestama
23512 Napravljena: 2024-07-16
Zahtjev za neizdavanje uporabne dozvole Kauflandu Poljicka Split
41 Napravljena: 2024-11-08
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
2611 Napravljena: 2024-07-23
Peticija PROTIV izgradnje SRPSKOG KULTURNOG CENTRA u Petrinji
565 Napravljena: 2024-04-21
PROTIV NEBODERA U KOMUNELI
110 Napravljena: 2021-02-19
PETICIJA ZA VRAĆANJE KVOTA ZA UVOZ STRANIH RADNIKA!
765 Napravljena: 2024-01-24
Ukidanje obaveznog pripravništva za buduće pripravnike zdravstvenih struka
5648 Napravljena: 2020-10-14
PETICIJA - "SPASIMO" OGULINSKI TISAK
16 Napravljena: 2024-11-14