Peticija protiv odluke GV-a Splita o podizanju spomenika Tuđmanu
Kontaktirajte pokretača peticije
Ova tema rasprave je automatski kreirana od peticije Peticija protiv odluke GV-a Splita o podizanju spomenika Tuđmanu.
Gost |
#2262013-04-09 13:09O spomeniku krivoustom, neću komentirati, povijest će ispisati svoje, a ni o križu, /poeni za izbore/, ali ono što nas više mora zabrinjavati, to je što će prije nego mu istekne mandat, sva bitna i novotvorena mjesta zapasat sa svojim obrijanim, od školstva pa nadalje, a što to znaći za našu budućnost i naše djece neću ni nagađati. |
Gost |
#2272013-04-09 13:14Osnovni razlog potpisa je potpuno nepotrebno trosenje naseg novca u privatne svrhe(politicki poeni)te podcjenjivanje građana Splita nametanjem ovakvih ponavljam nepotrebnih velicanja likova,djela i sekti |
Gost |
#2282013-04-09 17:35Malo je glupo da peticiju potpisuju i oni koji nisu građani Splita. Iz Kaštela sam, i tu je spomenik zaljubljeniku u Dalmaciju postavljen odavno bez da je Kaštelane itko išta pitao. Pozdrav Neno Kaštela PS. Ne kaže se komentariši nego komentiraj Nepismeni ste. Još jedan pozdrav |
Gost |
#2292013-04-09 17:57Jučer sam dva sata tražio po Splitu gdje potpisati i nisam našao. Nadam se da ovo nije samo predizborna kampanja i da će se spriječiti postavljanje spomenika zločincu.. |
Gost |
#2302013-04-09 22:13Na utakmici Hajduk - Croatia, prije 20 godina, cijeli se Poljud orio od urlika Franjo pederu! Ispričavam se dragim homoseksualcima što sam svoj tenor posudio tom zboru građana, koji su samo željeli poručiti Vranji da odhebe... |
Gost |
#2312013-04-10 05:13Dalmacija i Dalmatinci su poseban narod i nemaju nista zajednickog sa Hrvatima sa sjevera. Staviti Purgerske Hrvate i Dalmatince u istu drzavu je isto kao i staviti Luzicke Srbe i Srbe u istu drzavu. Dalmatinci imaju svoj jezik i kulturu, koji su razliciti od hrvatskih. Velika je sramota ubjedjivati Dalmatince da su Hrvati, kada su ti isti ustashi prodali Dalmaciju Talijanima 1941. Dalmacija i Dalmatinci jezicki, kulturno i povjesno puno vise su povezani sa Bosnom i Srbijom, nego sa Zagrebom. Dalmatinci, Bosanci i Srbi su bili glavna snaga NO-pokreta, koji je slomio ustashe i fashiste. To sto su Dalmatinci bili nekada bit ce opet, a sve vise njih je opet na strani Jugoslavenskog zajednistva. Zivjela Nezavisna Dalmacija! |
Ilija Garašanin |
#232 Re:2013-04-10 08:15#231: - Dalmacija i Dalmatinci su poseban narod i nemaju nista zajednickog sa Hrvatima sa sjevera. Staviti Purgerske Hrvate i Dalmatince u istu drzavu je isto kao i staviti Luzicke Srbe i Srbe u istu drzavu. Dalmatinci imaju svoj jezik i kulturu, koji su razliciti od hrvatskih. Velika je sramota ubjedjivati Dalmatince da su Hrvati, kada su ti isti ustashi prodali Dalmaciju Talijanima 1941. Dalmacija i Dalmatinci jezicki, kulturno i povjesno puno vise su povezani sa Bosnom i Srbijom, nego sa Zagrebom. Dalmatinci, Bosanci i Srbi su bili glavna snaga NO-pokreta, koji je slomio ustashe i fashiste. To sto su Dalmatinci bili nekada bit ce opet, a sve vise njih je opet na strani Jugoslavenskog zajednistva. Zivjela Nezavisna Dalmacija! Jeste! Nego šta! Zato ima da sprovedemo sledeće tačke našeg akcionog plana: 1. Sprovedimo peticiju protiv spomen obeležja Tuđmanu i protiv katoličkog krsta! 2. Organizujmo peticiju i referendum za otceplenje Dalmacije od Hrvatske! 3. Sprovedimo prisajedinjenje Nezavisne Dalmacije Republici Srpskoj i Srbiji! Ako Federacija hoće sa nama, organizujmo referendum o tome (ipak tamo ima ustaških elemenata, ne treba sasvim da im se veruje)! Živela peticija! Živeo referendum! Živelo prisajedinjenje! Ne damo Kosovo i Metohiju! |
Imoćanin |
#233 Re: Re:2013-04-10 08:43Moj Ilija, provokatore stari, nemoj to raditi, nije pristojno prema svima koji su izgubili svoje najmilije, rješavajte svoje probleme, imate ih barem koliko i mi, a nas pustite da sami rješavamo svoje. Lijepi pozdrav |
Ferata |
#2352013-04-10 08:58Dalmatinci bi se tribali odvojit od Hrvacke jer niti smo ikad imali veze s njom niti je tribamo imat. Živila Dalmacija naša mati, doli okupator. |
Hrvat pa tek onda Dalmatinac |
#239 Potpisnici...2013-04-10 16:56Od 178 192 stanovnika Splita, samo njih 1414 potpisalo online peticiju, slobodno se moze reci statisticka pogreska koja ukljucuje orjunase, talijanske iredentiste i ostale ugrozene goste... To je u granicama normale.. |
g.g. |
#240 Re:2013-04-10 18:22E baš mi je drago da si se sitija homoseksualaca... I super mi je da za to imamo love... I u k...u si ako pitaš odakle za to lova... jer sad je in podržavat te parade... Ma ljudi moji mi nemamo love za ništa i sad nije vrime za gradnju bilo kakvih spomenika iako je sramota da u ovih 20 i još nešto godina Tuđman već nije dobija spomenik... I žalosno je da ovima Markovinama, Dežulovićima, Tomićima, Gallimai ostalim jugonostalgičarima (jer i to je sad in) dozvoljavate da van mažu oči... Zna se šta oni oće... |
Ovaj post je uklonio njegov autor (Show details)
2013-04-11 01:05- Date of removal: 2013-04-11
- Razlog uklanjanja:
Gost |
#2432013-04-11 08:54Primitivluk i nedogađanje ničega u ovom gradu je prestrašno, zato se moramo ujediniti i zajedničkim snagama nešto uraditi. OVOME BEZNAĐU MORA DOĆI KRAJ. U IME GENERACIJA KOJE DOLAZE. |
Gost |
#2462013-04-11 15:11Što prvo otirati ustašiju iz Dalmacije i vratit je Dalmatincima koji sa ustašijom nikad nisu imali veze niti će je imat. Kome je do ustašije neka fata crtu jer u Dalmaciji je nepoželjan i nepozvan gost. Dalmacija Dalmatincima, svi ostali vanka iz nje. |
Gost |
#2472013-04-11 15:21Neka izgrade taj spomenik. Ako ništa, slučajni prolaznik bi se u kasne sate mogao sakrit iza njega i pokenjat se ako ga ufati sraćkalica. |
Gost |
#2482013-04-12 10:38Slazem se sa svim losim komentarima o Tudjmanu i ostalim akterima prljavog rata u exs Jugoslaviji. To isto vazi za Milosevica i Izedbegovica |
Gost |
#2492013-04-12 12:22Svaka normalna osoba se gnuša rata, ovi koji zive u proslosti i misle u njoj zivit do sudnjeg dana, treba pomoc da nadju smisao u svom zivotu:)Nabit jedan takav bespotreban spomenik veoma upitnoj licnosti od veoma upitne licnosti je uzas zivi, neka ga netko sprijeci! Ima li u Splitu zdrave svijesti jos uvijek? |
Franjin apostol |
#250 BOJNA FRANKFURT,OTAVA,KELN I SVI VI DRUGI S PRVE FRONTE2013-04-13 12:45Pregleda sam prvih 150 stranica potpisanih parazita i drago mi je sta je od vas 2000 bar 1500 ratno doba provelo van granica lijepe nase, sad ste si nasli ljecit komplekse buneci se protiv kipa PRVOG HRVATSKOG PREDSJEDNIKA, umisto da vas bude sram i da se zavucete pod kamen i lijeo uginete... "Stoljeća su prošla mnoga, slobodno sad zboriš ti, u Hrvatskoj zemlji živiš, i sa tim se ponosiš. E moj Franjo, svak' se klanjo, svemu što si činio, e Franina, k'o planina, domovina i sveto tlo, sveto tlo Hrvatsko. Danas kažu protiv tebe, riječi pune zavisti, za života šutjeli su, glasa nisu podigli. E moj Franjo, svak' se klanjo, svemu što si činio, e Franina, k'o planina, domovina i sveto tlo, sveto tlo Hrvatsko. E moj Frane, pamtim dane, kad smo skupa bili mi, prijatelj do prijatelja, Hrvatsku smo branili. Sveto tlo Hrvatsko, Hrvatsko, sveto tlo Hrvatsko. Podiglo se plavo more, zaplakale sve su gore, otkad tebe više nema, ostala je uspomena. E moj Frane, pamtim dane, kad smo skupa bili mi, prijatelj do prijatelja, Hrvatsku smo branili. E Franina k'o planina, živio si ti za to, e Franina k'o planina, domovina i sveto tlo, sveto tlo Hrvatsko." Faflajte ga pederiiiiiii |
|
Protiv postavljanja ugostiteljskog objekta na pomorskom dobru / plaži u Zablaću (Šibenik)
REZOLUCIJA O GENOCIDU NAD CRNOGORCIMA - CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA
Postoji li nešto što želite promijeniti?
Promjena se ne događa šutnjom. Autor ove peticije suprotstavio se i angažirao. Hoćete li i vi učiniti jednako? Započnite društveni pokret kreirajući peticiju.
Započnite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
Recimo NE uvođenju poreza na nekretnine i povećanju paušalnog poreza na dohodak!
3648 Napravljena: 2024-10-08
Peticija protiv zabrane apartmana u zgradama – za slobodu privatnog vlasništva!
4588 Napravljena: 2024-09-02
PETICIJA PROTIV -: · POSTAVLJANJE VJETROELEKTRANA · IZGRADNJE FOTONAPONSKE ELEKTRANE · SKLADIŠENJA SOLARNE ENERGIJE na području sela BAJAGIĆ-OBROVAC SINJSKI
635 Napravljena: 2024-12-09
PETICIJA PROTIV IZGRADNJE RECIKLAŽNOG DVORIŠTA GRAĐEVINSKOG OTPADA - ĆUNSKI
456 Napravljena: 2024-12-07
PRIZNANJE SPREČENOG STOLICA BENEDIKTA XVI. I SAZIVANJE KONKLAVE
17757 Napravljena: 2023-10-23
UJEDINJENI ZA BUDUĆNOST I OPSTANAK SELA OPĆINE MUĆ
483 Napravljena: 2024-11-21
NE VJETROELEKTRANI "BRADARIĆA KOSA"
1186 Napravljena: 2024-11-15
Osiguranje na ulazima škola.
68 Napravljena: 2024-12-20
DOSTA ZAŠTITE NASILNIH MOĆNIKA; OTKAZ ZAŠTITNICIMA NASILNIKA U ŠKOLAMA
1648 Napravljena: 2024-10-22
Pravda za Katu i Stipu: Borba za pravdu i sigurnost na našim cestama
23607 Napravljena: 2024-07-16
Ukidanje i zabrana Extra Fm u RH
38 Napravljena: 2024-12-07
Da novi most u Konjicu dobije naziv Miralem Mika Šabić
34 Napravljena: 2024-12-18
Za sigurniju i prohodniju Sokolgradsku ulicu – podržite zahtjeve stanara!
20 Napravljena: 2024-12-04
NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!
5443 Napravljena: 2024-01-17
Želim uvođenje kućnog obrazovanja - obrazovanje od kuće ( homeschooling ) kao redovitog i priznatog obrazovanja za učenike osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj
1707 Napravljena: 2020-03-20
PETICIJA ZA VRAĆANJE KVOTA ZA UVOZ STRANIH RADNIKA!
812 Napravljena: 2024-01-24
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
2631 Napravljena: 2024-07-23
PETICIJA PROTIV IZGRADNJE TUNELA "KOZJAK"
207 Napravljena: 2024-05-11
PETICIJA PROTIV ZATVARANJA KIOSKA TISKA U ZLATARU
27 Napravljena: 2024-11-20
PETICIJA - "SPASIMO" OGULINSKI TISAK
280 Napravljena: 2024-11-14