Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe

Gost

/ #767

2015-05-18 16:56

Zato,sto vec 6 godina vodim sudski spor ili rat protiv Hrt-a,i to za stan u kojem nitko nije zivio,a "pet"ovrha za isti stan mi poslano.Uzet mi je novac u Miorh-u od mirovine 2011,a da nisam ni znao i jos je tamo na racunu.Vjestacio sam potpis i strucnjak je ustanovio da je falsificiran od strane inkasatora Hrt-a.Dobio sam dosad 3 spora,a ostala su jos 2..i cekam poziv Zupanijskog suda u Splitu da i to odradim.Hrt je rekao da sam 01.09.2009.prijavio tv,a odjavio 30.09.2009,i za to dobio 5 ovrha..svaki mj.jedna..I sta da kazem,nego,NE,PRISTOJBI HRT-a.... Dosta da je 2960 zaposlenika koji jedu nas novac,a BBC ima 1600 zaposlenih,a veci 10 puta od Hrt-a..pa sto kazat?? I na kraju,ja sam zastupam sebe i nedam lovu fiskalima,pogotovo smradu Hanzekovicu,koji u uredu ima 110 zaposlenika,a dobar dio radi ovrhe za Hrt i godisnje uzima oko 20 miljuna kunica za sebe...cisto,nakon poreza..Kristijane,pozdrav iz Splita od starog ratnika protiv Hrt-a--  I jos zasto necu placat...nemam t-com i nevidim Ligu prvaka i utakmice koje Hrt ne prikazuju,jer su ih kupili privatnici,a ne Hrt koji ima love a NIJE..Zato NE,HRT.u..

Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...