Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe

Gost

/ #1238

2015-05-19 11:41

najveći razlog je što su hodali po vikend naseljima i gdje su vidjeli da postoji satelitska antena ,jednostavno bi ušli u kuću i koga bi zatekli tražili ime vlasnika kuće i na njegovu adresu bi poslali da plaća pretplatu .vlasnik niti je znao niti je dao informaciju za takav postupak jer je to samo vikendica u kojoj smo 1mj.dana-koji harač-.Nema osnove jer jedini u ulici plaćamo pretplatu -toliko o dosljednosti i propozicijama -nameće se pitanje a zašto samo mi ? Nismo htjeli prijaviti da u ulici pretplatu plaćamo samo mi ,da im uskratimo punjenje njihovog nezaslužnog buđžeta .Plaćali smo svaki mjesec dok smo dobivali uplatnice a kad ih nismo primali mislili smo da su prestali dalje slati iz već navedenih razloga.Pošta više nije stizala nama u ruke jer mi ne živimo u vikendici cijelu godinu da bi nas zbog neplaćanja sad teretili ovrhom za 2009,2010,2011unazad "LUDA KUĆA " Zvali smo pretpostavljene koji nas krive što nismo tv.otkazali...kome i zašto....da nemamo s luđacima posla moramo zaostatke platiti na rate za sve navedene godine i to za sve troškove plus pretplata što iznosi po godinu po par tisuća kuna ....S GUŠTOM POTPISUJEM OVU PETICIJU ....HVALA INSIJATORIMA PETIZIJE ZA SUPER IDEJU .....SRETNO NAM BILO IDEMO NA REFERENDUM !!!!!!

Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...