APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića

Gost

/ #2488

2016-02-06 08:25

Jer smatram točnim ono što je ministar izjavio o ''antifašizmu'' hrvatski pertizani su izdajice,podijelili su se na prvoborce i sve ostale skupa sa četnicima su poklali pola hrvatskog puka. Cenzuru koju su provodili i prikazivali povjest jednostrano je dovelo do svega toga da smo morali ponoviti rat. Isporučili su nas Srbima da ponovo uspostave dominaciju nad Hrvatima. Treba ih izbrisati iz Povjesti, temeljito proučiti vrijeme od 41-45 pa i doba do 90.god.Držanje medija i korištenje za iskrivljavanje istine, demoniziranje svega što je hrvatsko, uhljebi u ''Kulturi''''mineri'' koji srozavaju i opterećuju financijski istinske talente. Jugoslaveni na stand by-u koji će nastaviti kao Europejci još jače raditi na projektu nestanka Hrvata i dhrvatske države. Sve je tako providno ali po agresiji na ministra Zlatka kao i Crnoju glede jedne izjave jednog i drugog srž problema je razotkrivanje tih ljudi, istjeralo ih se iz zemunica kao četnike 45god.Bilo bi dobro znati tko su ljudi koji su izašli na ulice a vjerujem da su se rugali do jučer ''šatorašima'' a danas su oni korazbješnjeli psi na ulici TV Dnevnik lijepo se vidi kultura urlanja, daj mi moje nazad. Ja dragovoljac dom rata još nisam dobio od hrvatske ništa više od 3000 i nešto siće. Oni nemoraju niti otići na posao već će automatski dobiti ono što je zakonom zagarantirano. Oni neznaju što je to zaraditi. Ispričavam se onima poštenima u ovoj priči a žao mi je da i oni ne kažu što misle kao što hrabro to či G.Alić. Hrvat sam domoljub koji nije ideološki opterećen pogotovo iz prošlog rata pa mi je lake sagledati istinu, jednu drugu i pravu.

L.P.