Za redovnu kontrolu svih rodilišta u RH

Gost

/ #280 Ne maltretiranju!

2016-02-18 13:01

Rodila sam dvoje dijece nisam se bojala samog cina poroda koliko sam se bojala sestara i doktora koji su neprofesinalni grubi i koji bez potrebe dripaju zene samo da bi ih se sto prije rijesili.Probijanje vodenjaka pez potrebe skakanje po stomaku sestre koje nezele da pomognu, doktori koji se cak ni ne prestave Imenom i prezimenom evo ja sam rodila u Dubrovniku prvo dijete do otpusnog pisma nisam znala kako mi se doktor zove jedan me je pregledo drugi probio vodenjak treci mi je setao po radjaoni tako da pojma nisam imala tko mi je doktor. Sestra koja mi je na prvom ustajanju iz kreveta otvoreno rekla gdje bi ja bila kad bi svakom pomagala nakon sto sam je zamolila za pomoc jer se nisam osjecala dobro i tad sam se umalo onesvjestila na sred sobe i tek je tad reagirala. Dan kad sam trebala ici kuci su me ustali iz kreveta jer je bilo vrijeme da promijene posteljinu sat vremena sam sa bebom stajala kraj kreveta dok moji nisu dosli po mene tj ustali su me iz istog i nisam smjela vise na njega. Drugo dijete sam rodila u Metkovicu doktori Boze sacuvaj grozota istraumirana sam do kraja zivota.Netrazim poseban tretman  samo da se odnose prema zenama kao prema ljudima a ne kao prema stoki.