Osudjeni nasilnik Stipe Pudja siri lazi protiv hrvata u njemackoj

Gost

/ #88 AGENT REVELIN

2016-02-26 11:28

U priopćenju Hrvatskog svjetskog kongresa u Njemačkoj, predsjednik Mijo Marić razotkriva pozadinu medijskih napada u zadnjih nekoliko tjedana i mjeseci. Osobno sam bio u središtu mnogih takvih napada. Uglavnom nisam reagirao na njih, jer mislim da jedan Stipe Puđa nije vrijedan da se potroši ni sekunda vremena na njega i njegove medijske manipulacije koje se, naravno, pomoću raznih nadobudnih potrčkala nastavljaju u nedogled. U priopćenju Mije Marića lijepo je objašnjeno tko je taj Puđa i kakvim se metodama služi. Kada, dakle, takav nasilnik govori o moraliziranju, onda pametnome treba biti dosta. Mogao bih navesti na stotine primjera njegovih ciljanih i podmuklih podvala. Najbolji je primjer valjda podmetanje meni da sam titoista na osnovi članka u kojem jasno podržavam zahtjev HSKNJ za oduzimanjem njemačkog odličja Titu. To je za povaljati se od smijeha. Kada sam to objasnio na protekloj izbornoj sjednici HSKNJ u Hainburgu, ljudi nisu mogli vjerovati. Kasnije su se počeli ismijavati na račun Puđe i njegova Fenixa. Moram reći da sam ponosan na odrađene projekte u sklopu proteklog mandata u HSKNJ i drago mi je ako sam svojim djelovanjem pridonio njihovoj realizaciji barem u jednom malom dijelu.