Osudjeni nasilnik Stipe Pudja siri lazi protiv hrvata u njemackoj

Gost

/ #117 MLADEN KOSTIC

2016-04-02 10:19

BOZE oprosti im jer ne znaju sto cine!! Najinteligentnije je ovakve ljude koji unose razdor i nemir u dijaspori ignorirati. Ne trebate se uzbudjivati na lazi koje dolaze od minornog portala Fenix-magazin. To sto su napisali najobicniji je pamflet i samo se nasmijite na sve to. Ima jedna mudra poslovica koja kaze citiram: "nije vazno sto vam netko kaze, nego tko vam to kaze", pa prema tome najbolje je ovu gospodu ignorirati. Ja se sigurno na ovakve niske stepenice ne mogu spustati jer zahvaljujuci mojim dragim roditeljima nisam tako odgojen da druge ljude vrijedjam i gnusam se ovakvom tekstu koji vrijedja druge. To dovoljno govori tko su i kakvi su to ljudi, ovdje su moza dvadeset godina a mozda i vise godina ali izgleda jos nisu prihvatili pluralno drustvo i misnljenje drugih ljudi nego su to sve prenijeli iz komunistickog rezima u kolijevku demokracije SR Njemacku? Toliko su sposobni da im trebaju prevodioci za njemacki jezik nakon tolikih godina provedenih u Njemackoj pa prema tome ne trebate se uzbudjivati vise na ovakve pamflet clanke.

Pitate se kome i zasto je vazna ova informacija i clanak?

Pa pogledajte lazi i uvrede iznesene nebrojen puta na racun gospodina Mije Marica i moje malenkosti to sve analizirajte i sve ce Vam biti jasno.

ISUS je pobijedio zlo i zato danas slavimo USKRS!

Vama Prof. Mihajlovic kao i svim ljudima dobre volje zelim od srca sretan i blagoslovljen USKRS! ;-)

P.S.

Zahvaljujuci njemackom pravosudju i odluci Suda iz Bonn-a od 15.ozujka 2016 godine broj: 101 C 403/15 kojeg proslijedjujem u PDF izdanju gdje se jasno kaze da je moje iskljucenje iz HSKNJ (Hrvatski Svjetski Kongres Njemacke) bilo citiram: "unwirksam" ili prevedeno na hrvatski jezik nevazece jasno je da se radi o lazima koje plasira gore navedeni minorni portal. Nadam se da ce grupa ljudi koja je organizirala nevidjeni progon i hajku na gospodina Miju Marica i mene iz ove presude povuci pozitivne pouke i da ce konacno prestati sa lazima i uvredama.

MLADEN KOSTIC STUTTGART