Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe

Gabylee

/ #2243

2016-04-19 05:52

Naravno da sam peticiju potpusala! Zašto? Ne gledam glupi HRT!!!! Placam B.net 250kn i sta ocekuju koju pristojbu? Za šta? Tkz. PAMETNI TELEFON, COMP? PRIJENOSNO RACUNALO!!! PLJAČKAJU NAS ALI SMO MI LJENI I SAKUPIT TIH 100.000 POTPISA. Bitno da se samo kuka kako bista nevalja... netko obda pikrene nešto pametno i "zastoj" -PODSTANAR SAM, ULETILI SU U STAN I JA GLUPAČA IDEM ISKRENO REĆI DA STANUJEM TU VEC DVIJE GOD. I POKAZEM UGOVOR... SVAKI UGOVOR RADIM NA PRINCIPU ZA 1GOD. DA BI MI SE NAPLATO - S ● V ●E - NE SAMO TA GODINA I NEKIH ca 4-5mj te godine već sam sve TREBALA PLATIT... Unatrag prošlu godinu!! Sramota! Pljačka! Još ako ne platim 1mj ljepo me obavijeste do Npr. ako do 15 nepodmirim ukupan dug sa kamatama i PDV-om budem platila ca 600-700kn ta 2mj. Najgore šta budu sami se posluzili s tekućeg a dal imam za rezije, stan i hranu -> NIJE BITNO! JEDINO BIRNO JE DA SAM PLATILA GLUPU HRT PRISTOJBU KOJU ZAPRAVO NETREBAM... NITI TREBAM TV PREKO NJIH NITK LAPTOP NIT MOB!!! -NEKOME 80-90KN ZNAČI PUNO I PREVIŠE DA BI UMJESTO RUČKA DJECI (možda posljednje novce dala/dao za HRT!!! MORAMO IM STATI U KRAJ. TKO PLAĆA ONO ŠTO NE KORISTI... LHUDI NITKO NAM NECE POMOC - SAMI SE NORAMO BORIT

Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...