PROTIV PROMJENE PUTNOG TROSKA

Gost

/ #155

2016-09-02 19:58

Meni je nevjerojatno da UOPĆE nema komentara i poruka na facebook stranici HZZZa. Možda se troje ljudi pobunilo i ostavilo poruku na njihovom zidu! Zašto sve što pišete ovdje ne copy/paste i tamo, zašto ih ne zatrpavate objavama, komentarima i porukama? Zašto ove poruke ne šaljete mailovima ili porukama na fb-stranicama medijskih kuća? Ako ste primjetili HZZZ nije ništa od ovoga objavio na svojim stranicama, samo su nam u potaji poslali obavjesti, većina medija vjerojatno i nema pojma o čemu se radi, zašto ih ne spamujete o ovome? Da li je ITKO obavjestio pučku pravobraniteljicu, jer ovdje je školski primjer diskriminacije, diskriminacije ljudi koji ne žive u gradovima i nemaju gradski prijevoz već možda jednu liniju dnevno. Ljudi su diskriminirani po osnovi toga gdje žive. Ako će ukidati nek ukinu SVIMA, ali zapravo bi trebali obezbjediti novce iz drugih izvora ako već EU ima svoja pravila i novac se povlači iz EU fondova. Ja sam poslala poruku i copy paste ove grupe u poruci na hrt, rtl, i novu. Pozivam i druge da učine isto kao i zatrpati HZZZ objavama na njihovom zidu. Hvala!