Građani zahtjevaju da HTV ukine preplatu i kodira svoj program !

Gost

/ #286

2016-11-16 12:07

HTV se zove javna televizija a ne bavi se stvarnim zivotom gradjana: siva zona , siromastvo, blokirani, gubitak radnih mjesta, odlazak mladih-nema jasno iskazanih razloga, politicki komentari uvijek iste osobe Djenero, Novotny, Letica, Banac, Pupovac, Pusic i da ne nabrajam. Zasto ne pustate Pernara, Sincica kao predstavnike prije svega mladih? I HNL: Ne mozemo gledati na HTV nego moramo uzeti obvezni paket MAX tv kako bi dobili i Arenu za dodatnih 115,00 kn. Na HTV ne rijetko prikazuju se reprize filmova, serija i reportaza. Nu2 je postavljena tako da se npr. Hazekovica slusa iako ima salabahter iza Stankovica a Pernaru se ne dozvoljava da govori sto hoce, odnosno u potpunosti odgovpri na pitanje. Zadnja vijest o pojavi salmonele u jednoj trgovackoj kuci ali ne navodi se kojoj. I td. I td. Tko zeli to sve skupa gledati neka placa kodirani program a ja ne moram gledati ono sto mi se namece. Imao bih toga jos. Ovo je najmanje i nabacano ali tko zeli shvatiti o cemu se radi shvatit ce me.