Neopoziva ostavka Gorana Radmana,ostalih urednika HTV-a, te Duke

Quoted post

Gost

2013-09-19 08:28

...nažalost,nije samo javna televizija "cenzurirana", tu su i igre na sreću "loto" koji je također u jednu ruku cenzuriran , da se tak izrazim, tj. monopol koji vrši vlada i vlast. Svakodnevno vidimo nova lica na javnoj tv ,bez da itko da odgovor što se događa na istoj, pritom misleći kako smo sljepi i da nevidimo političko jednostranačje i zabrana slobode govora od strane vladajućih, koji ne razmišljaju da su zamjenjivi jer nisu oni naši vlasnici i "gazde". Bilo bi dobro da si razmisle da je hrvatski građanin tj. svaki hrvat koji ćini zajednicu hrvata , vlasnik vlade i sabora , a oni su naši izaslasnici i predstavnici , kako u hr tako i u svijetu, dakle mi smo njihovi vlasnici. Gospoda na čelu nek dobro razmisle o svojim postupcima jer nisu nezamjenjivi. Vrijeme komunizma i mao ce tunga je prošlo. Zastrašivanje ljudi i praćenje istih su prošlost, koju isti uvode, .........

Replies

Siniša Miljan

#358 Re:

2013-09-19 08:33:41

#357: -

Tu sam pod brojem 357, no ne bojim se nikoga i ne skrivam se iza nikoga , netreba mi nadimak, jer ja sam Siniša Miljan, rođeni Zagrebčanin koji nevoli čirilicu ne u Vukovaru nego nigdje u hrvatskoj.