Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
Ova tema rasprave je automatski kreirana od peticije Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe.
Gost |
#12032015-05-19 09:47Već sam davno potpisala na Trgu peticiju, g.Hanžeković je bio organizator, a poslije je unatoč sukobu interesa tužio neplatiše, Nadam se da i ova peticija neće tako završiti |
Gost |
#12042015-05-19 09:48Zato sto mislim da nas siluju sa losim programom a nama naplačuju to što prikazuju glupe reklame ,koje nitkog ne zanimaju, a još nam nisu niti dali slobodu izbora,dali nesto od toga zelimo ili ne zelimo,nisam nikakav ugovor potpisao ,pa ovo smatram plackom stoljeca ili prodavanje na silu muda pod bubrege ,trebao to ti ili ne,to je krivicno djelo koje i ova i sve vlade do sada dopusaju,a i drustva koja trebaju da vode racuna o zastiti potrošača su izgleda podbacila jer imaju dio kolača,njima sladak nama gorak. |
Gost |
#12052015-05-19 09:49Zato šta ne želim plaćati doživotni"kredit" zbog toga što posjedujem smart phone uređaj koji sam platila u dućanu!!! |
Gost |
#12062015-05-19 09:53Zato sto se previse placa za taj "srot"sto HRT prikaziva,prikazivaju partizanskei cetnicke filmove koje vani nitko ne zeli gledat,jer zbog partizana,komunista i cetnika smo mnogi bili prisiljeni napustit nasu domovinu HR,gdje smo ostarili i mnogi umiru u tudjuni, jer ni danas se ne mogu vratit,a da nebudu sikanirani i ponizavani. I danas mladi napustaju domovini,bas zbog takvih,kakve oni prikazuju na HRT. Pozdrav. |
Gost |
#12072015-05-19 09:55iskreno imam Max TV koji redovito plaćam, a HRT-ov program ne gledam i isto tako plaćam.....ma tko je ovdje lud ?????? |
Gost |
#12092015-05-19 10:02Svakakve budalaštine se plaćaju u ovoj državi - takse, taksene markice, pristojbe, pristojbice na pristojbe, ..., bez da ljudi uopće znaju (niti se zapitaju) što to plaćam i kako se troši taj novac. Vrijeme je da se zapitamo i tražimo specifikaciju za svaku uloženu lipu - ako ih se već financira (ne samo HTV , već i sve druge proračunske izmišljotine), dužni su nam opravdati naše uloge - a sudeći prema Chavy Chase-ovim filmovima kojim nas filuju to je nemoguća misija! |
Gost |
#12102015-05-19 10:03U cijelom svijetu nema pretplate,samo kod nas!A da se bar ima nesto za pogledati!!?Ma ziva sprdnja! |
whiteray |
#12132015-05-19 10:10Javna TV je javno dobro financiran od svih građana koji plaćaju PDV i radiska frekvencija je javno dobro kao i zrak,sunce,voda. Djelatnici na HTV-u su previše plaćeni ima ih ogroman broj,većina su uhljebi.Radi tako velikog broja ljudi kvaliteta programa je nula,financiraju glupe domaće serije koje su vreće bez dna.2.3.4. program mogu se privatizirati.Nema gotovo nikakvih programa koji obrazuju hrvatsku populaciju u smislu:financija,ekologije,zbrinjavanja otpata,štednje već potiču reklamiranje i potrošnju svega i svačega što šteti hrvatskom građanstvu.Možemo reći da su više štetni nego korisni.Informiranje je lažno,daju se informacije koje služe u određene svrhe a ne ono što je bitno za građanstvo.Radi ovoga svega naprijed rečenog hrvatski građanin nebi trebao plaćati dodatnu TV pretplatu od 80 HKN/na mjesec jer je te djelatnosti već platio.Ako su već plaćene tada reklame treba ukinuti u potpunosti na javnoj televiziji i smanjiti broj djelatnika na nivo na kojem funkcioniraju ostale televizije:Nova,RTL,Jabuka i slične.Program treba napraviti prema zahtjevu većine građana.Otvoriti www.stranicu dostupnu gledateljima javne televizije kako bi mogli dati svoje komentare,zahtjeve,prijedloge. |
Gost |
#12162015-05-19 10:21Ne želim da itko bude privilegiran i da mi, za moj novac, plasira sadržaj za koji on kaže i misli da je primjeren i potreban meni. Nitko to ne može znati bolje od mene. Stop svakom nasilju, pa i "javne" (čitaj:stranačke) tv. |
Gost |
#12182015-05-19 10:26Peticiju sam potpisala zbog toga jer plaćam dvije pretplate. HRT-ovu i pretplatu t-comu za MAX TV. Kako MAX TV osigurava u svojem paketu usluga i uslugu gledanja programa HRT televizije, pretpostavljam da su time moje obveze prema HRT-u ispunjene. No, svejedno plaćam i dodatnu pretplatu HRT-u, jer ako to ne uradim, oni će blokirati moja primanja (što mi se u prošlosti i dogodilo). Obzirom da sam samohrani roditelj i da ja i kćer ovisimo samo o mojim primanjima, takav izlet u blokade i bezobrazno visoke ovrhe (do 4 puta veće od stvarnog duga) si ne mogu priuštiti - pa plaćam. |
Gost |
#12192015-05-19 10:28HTV je mjesto uhljeba , neka izajdu na tržište i zarade taj svoj novac ili neka propadnu , ionako su bolje kuće Nova i RTL |
Gost |
#12222015-05-19 10:46Zato što diplomirani PAMETNI mladi ljudi nemaju posla, a ovaj Radman, da ne napišem glup, ima plaću od 42000 kuna, Stanković za jednu JEDINU emisiju na TV ,koja traje uru vrimena (znači da misečno ima 4 sata rada) ko zna koliku plaču ima. Lako je iztračunati kad kaže da ima kredit od 7ooo kuna... itd... a da ne pišem o njihovim stavovima prema svemu što je hrvatsko... |
Gost |
#12242015-05-19 10:58Jer mi je pun kufer HRT-og harača. Toliko TV kuca, ni jedna ne traži nista. Odim toga, tko kaže da ih gledam uopće? A plaćam, nešto sto ne gledam?! |
Gost |
#12252015-05-19 10:58Zato što imam Amis telekom i sve TV programe dobivam preko njih. Glupo mi je plaćati TV pretplatu samo zbog toga što posjedujem TV aparat. |
REZOLUCIJA O GENOCIDU NAD CRNOGORCIMA - CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA
Protiv postavljanja ugostiteljskog objekta na pomorskom dobru / plaži u Zablaću (Šibenik)
Postoji li nešto što želite promijeniti?
Promjena se ne događa šutnjom. Autor ove peticije suprotstavio se i angažirao. Hoćete li i vi učiniti jednako? Započnite društveni pokret kreirajući peticiju.
Započnite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
Recimo NE uvođenju poreza na nekretnine i povećanju paušalnog poreza na dohodak!
3651 Napravljena: 2024-10-08
Peticija protiv zabrane apartmana u zgradama – za slobodu privatnog vlasništva!
4590 Napravljena: 2024-09-02
PETICIJA PROTIV -: · POSTAVLJANJE VJETROELEKTRANA · IZGRADNJE FOTONAPONSKE ELEKTRANE · SKLADIŠENJA SOLARNE ENERGIJE na području sela BAJAGIĆ-OBROVAC SINJSKI
635 Napravljena: 2024-12-09
PETICIJA PROTIV IZGRADNJE RECIKLAŽNOG DVORIŠTA GRAĐEVINSKOG OTPADA - ĆUNSKI
456 Napravljena: 2024-12-07
PRIZNANJE SPREČENOG STOLICA BENEDIKTA XVI. I SAZIVANJE KONKLAVE
17756 Napravljena: 2023-10-23
UJEDINJENI ZA BUDUĆNOST I OPSTANAK SELA OPĆINE MUĆ
483 Napravljena: 2024-11-21
NE VJETROELEKTRANI "BRADARIĆA KOSA"
1186 Napravljena: 2024-11-15
Osiguranje na ulazima škola.
69 Napravljena: 2024-12-20
DOSTA ZAŠTITE NASILNIH MOĆNIKA; OTKAZ ZAŠTITNICIMA NASILNIKA U ŠKOLAMA
1648 Napravljena: 2024-10-22
Pravda za Katu i Stipu: Borba za pravdu i sigurnost na našim cestama
23607 Napravljena: 2024-07-16
Ukidanje i zabrana Extra Fm u RH
38 Napravljena: 2024-12-07
Da novi most u Konjicu dobije naziv Miralem Mika Šabić
34 Napravljena: 2024-12-18
Za sigurniju i prohodniju Sokolgradsku ulicu – podržite zahtjeve stanara!
20 Napravljena: 2024-12-04
NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!
5443 Napravljena: 2024-01-17
Želim uvođenje kućnog obrazovanja - obrazovanje od kuće ( homeschooling ) kao redovitog i priznatog obrazovanja za učenike osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj
1707 Napravljena: 2020-03-20
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
2631 Napravljena: 2024-07-23
PETICIJA ZA VRAĆANJE KVOTA ZA UVOZ STRANIH RADNIKA!
812 Napravljena: 2024-01-24
PETICIJA PROTIV IZGRADNJE TUNELA "KOZJAK"
207 Napravljena: 2024-05-11
PETICIJA PROTIV ZATVARANJA KIOSKA TISKA U ZLATARU
27 Napravljena: 2024-11-20
Protiv postojećeg rješenja za podvožnjak Medpotoki!
8 Napravljena: 2024-12-21