APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića
Kontaktirajte pokretača peticije
Ova tema rasprave je automatski kreirana od peticije APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića.
Gost |
#25012016-02-06 09:35Zato što je ministar postupio ispravno, a njegove izjave i povijesne interpretacije povjesničari su ocijenili potpuno ispravnima i na povijesnim izvorima utemeljenima! Zapravo, ovdje se postavlja pitanje: zašto ne bismo tražili smjene i građanski "progon" onih koji stoje iza ovakvih ideologiziranih stavova i širenja neistina. |
Gost |
#25022016-02-06 09:38Zbog toga jer se u potpunosti slažem i jer mi je dosta toga da se ćuje samo glas protiv ministra. Želim da se ćuje glas obićnih ljudi i iz kulture također, koji promiću hrvatske interese i tradiciju, domoljubne vrijednosti i pravu kulturu, a dost mi je plaćenika koji rade pod krinkom antifašista u interesu i promicanju samo jedne Sdp partije i njihovog svjetonazora koji uništavaju sve istinske.hrvatske vrijednosti ! |
Gost |
#25032016-02-06 09:51Slušao sam razgovor u studiju TV kada je izrečena misao o "farsi"; odnosilo se to, i bilo je izričito rečeno, na komunistički antifašizam. Dakle, manipulira se s izjavom! Smatram da će g. Hasanbegović biti objektivan kao ministar. Oni kojima je "stao na žulj", jasno, nariču i nabacuju svo moguće blato na nj i traže da ga se žurno smijeni. Daj nam Bože pravih i objektivnih stručnjaka na odgovarajućim službama. Neka mu je sa srećom! |
Gost |
#25052016-02-06 09:53Zato jer je domoljub Hrvat HIV i brani hrvatske interese, a ne komunističke. Dosta mi je više 45 + 25 godina komunističke diktature i zločina. Komunisti su me zatvarali u djetinjstvu, oduzeli mladost i zagočavali cijeli život i mojoj obitelji. Uz to su me redovno i pljačkali na sve mile načine. BOG I HRVATI. |
Gost |
#25092016-02-06 10:22HRVATSKA ULJUDBA A NE yu-četnička-velikosrpska-udbo-kosovska КУЛТУРА Komunistički stav o antifašizmu je floskula. Počasni bleiburški vod nije zabranjena organizacija Jasenovac je bio radni logor, a ne koncentracioni. Za dom spremni je Hrvatski pozdrav koji se oduvijek koristio a i danas - komistima smeta sve Hrvatsko - internacionala Rusije Programirani genocid nad Hrvatima Na Poljudu je Svastika, a ne nacistički simbol....... |
Gost |
#25102016-02-06 10:24SMATRAM DA JE GOSP HASANBEGOVIĆ HRABAR ČOVJEK NIJE ZLONAMJERAN VEĆ ISKRENO ŽELI DOBRO HRVATSKOJ NAJBOLJI JE OD SVIH B R A V O |
Gost |
#25112016-02-06 10:27Kvalitetna osoba, povijesna prijelomnica od svih dosadasnjih ministara kulture. |
Gost |
#25122016-02-06 10:27Zato šta napadaju čovojeka bez razloga i argumenata,nepravedno i neopravdano! |
Gost |
#25132016-02-06 10:39Uvjeren sam da ministar kulture radi odlican i transparentan posao. Svijim dolaskom na mjesto minustra odmah je ukazao na nepravilnosti koje su se radile u ministarstvu. Nakon toga je počela hajka ma ministra i to od koga. Od 200- tinjak ljudi koji su direktno " ošteceni " ukidanjem povjerenstva i zatvaranjem pipe. Uvjeren sam da textovi na portalima koji su financirani od ministarstva kulture pod nazivima vodic kroz guzice i sise te drkati ili ne nemaju nikakve veze sa kulturom. Postovani ministar ima moje povjerenje kao i povjerenje c8jele moje obitelji |
Gost |
#25142016-02-06 11:15Nema razloga za javni linc ministra koji je tek poceo svoj posao....a vidljivo je da radi u interesu HR |
Gost |
#25152016-02-06 11:17Ovo je borba protiv jugocacizma. Obratom teze jugonacisti su došli na vlast, potčinili medije, pokušavaju izbrisati mozak cijelom hrvatskom narodu, služe se revolucionarnim lenjinističćkim metodama koje su "zaslužne" za smrt 120 milijuna ljudi. Ovo je borba protiv "pakla" kojeg obećava njihov vođa. Samo dostojanstvo hrvatskog naroda može nas spastiti od konačne propasti koju su isplanirali jugonacistički "ibermešovi", pretežno stacionairani u SDP-u. Zaista, "ili mi ili oni", nisu prihvatili pomirenje, ne kaju se za zločine svojih otaca i djedova, mehanizmom epigenetike naslijedili su zločinačke gene i poprimaju karakteristike podivljalih zombija koji traže samo tuđu krv. Njihov zločinački mozak ne poznaje istinu, on se hrani lažima, ne poznaje oprost, ona se hrani mržnjom, ne poznaje dušu, on ima samo tijelo, nema uma, ima samo zločinački mozak koji teži prema zlu u svakom vidu aktivnosti, od misli, do riječi i djela. Imamo posla s esencijalnim psihodegenericima i zločincima. Moramo imati nadprosječno mnogo umnosti i hrabrosti da nas ne unište definitivno. Zato potpisujem podršku čovjeku koji se suprostavio vampirima i osujetio ih u ispijanju tuđe krvi. Sada se presavijaju u apstinencijskom sidndromu, u anemiji, iskopčani iz pupkovine naše države. I "neka nađu alternativni način" ili neka nestanu s hrvatskog ozemlja. |
Gost |
#25162016-02-06 11:21TRBA PUSTITI ČOVJEKA DA RADI,DOSTA JE BILO DA DRŽAVA BUDE KRAVA MUZARA.NE TREBA FINANCIRATI ONO ŠTO RADI PROTIVNO INTERESIMA DRŽAVE HRVATSKE.TAKVI NEKA BUDU SANKCIONIRANI,I NAPRAVITI ISCRPNE KONTROLE RADA I TROŠENJA NOVCA. Josip Terihaj |
Gost |
#25172016-02-06 11:22Jer želim ISTINU!!! Dosta nam je svima laži, podvala i falsificiranja naše povijesti. ŽELIM PRAVU ISTINU, PRAVNU DRŽAVU I PRAVE LJUDE NA PRAVOM MJESTU. PODOBNI SU NAS I DOVELI TU GDJE SMO SAD. A ako će Most stalno uvjetovati i ucijenjivati, onda je bolje ići u nove izbore. Jer su prevršili mjeru. Pitam se samo, odakle im tolika hrabrost da se petljaju u politiku, kada su politici nedorasli??? |
Gost |
#25192016-02-06 11:26Zato sto vidim da je ministar poceo dobro raditi i ovim putem ga zelim podrzati. |
Gost |
#25202016-02-06 11:26Ja sam već prvog dan nakon napada na ministra kulture poslao osobno pismo potpore i naravno dajem i moj potpis, gospodinu Hasanbegoviću, protiv tih nervoznih i netolerantnih izfustriranih Milanovićevih crvenih falangi koje je taj psihopat poslao kao svoje jurišnice i jurišnike na Markov trg, kojima se zatvaraju slavine dosada bogatih i ogromnih količina meda, hoću reći tih "ustašoidnih kuna" iz hrvatskog proračuna, kako bi oni mogli ništa neraditi već temeljito urušavati svako označje hrvatske kulture. I sada je tome došao kraj! Konačno, možemo im izraziti samo sućut i poručiti uhvatite se ozbiljnog posla i ako nešto znate raditi onda stvarajte za opće dobro i ne gradite se iz bukačke, prosvjedničke vrlo diskutabilne i netolerantne situacije nekakvu poziciju u hrvatskoj kulturi, koja nema prođu nigdje u svijetu osim u bolesnim glavama Milanovića i njegove alkoholizirane klepomanke Violićke & Co. Dosta je bilo asistenata u kulturi bez pokrića, anti domoljublje i netoleracija spram Domovine više nema prođu, to se više ne financira iz državnog proračuna! Gdje su bili ovi prosvjednici kad je bivsa ministrica kulture usljed pijanstva i alkoholiziranog stanja nije mogla otvoriti protokolarno najavljene međunarodne manifestacije? Gdje su bili kada je Zlatar-Violićka potkradala državni proračun ili pak izdašno financirala anti nacionalne projekte milijunskim iznosima iz osiromašenog državnog proračuna? Konačno poslje Vlatka Pavletića imamo ministra hrvatske kulture! Ante GLIBOTA Vice-Président de l’Académie Européenne des Sciences, des Arts et des Lettres, Paris |
Gost |
#25222016-02-06 11:36Zato kaj mislim da je doslo vrijeme da se napravi red u nasoj domovini hrvatskoj . Dosta je trosenja novca hrvatskih gradjana za neumoran rad protiv hrvatske drzave od ljudi koji hrvatsku ne smatraju svojom domovinom, od ljudi koji mrze hrvatski dah ,jedino kaj oni vole je hrvatska KUNA . To nije oduzimanje prava na misljenje i govor , vec obustava sretstava za vas prljavi rad. |
Gost |
#25232016-02-06 11:47Smatram da je jako važno podržati nekoga ko ima petlje govoriti istinu |
na brzinu |
#25252016-02-06 11:59Apel/peticiju sam potpisao. Medjutim, vjerujem da bi bio bolji rezultat da si autor nije dao previše slobode. Tekst obiluje viškom nepotrebnih informacija. Kraća I manje kompleksna izjava polucila bi bolje rezultate. |
|
Protiv postavljanja ugostiteljskog objekta na pomorskom dobru / plaži u Zablaću (Šibenik)
REZOLUCIJA O GENOCIDU NAD CRNOGORCIMA - CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
Postoji li nešto što želite promijeniti?
Promjena se ne događa šutnjom. Autor ove peticije suprotstavio se i angažirao. Hoćete li i vi učiniti jednako? Započnite društveni pokret kreirajući peticiju.
Započnite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
DOSTA ZAŠTITE NASILNIH MOĆNIKA; OTKAZ ZAŠTITNICIMA NASILNIKA U ŠKOLAMA
1579 Napravljena: 2024-10-22
Peticija za ukidanje naplate parkinga za otočane u luci Supetar
773 Napravljena: 2024-10-16
PRIZNANJE SPREČENOG STOLICA BENEDIKTA XVI. I SAZIVANJE KONKLAVE
17017 Napravljena: 2023-10-23
Recimo NE uvođenju poreza na nekretnine i povećanju paušalnog poreza na dohodak!
1608 Napravljena: 2024-10-08
SPASIMO ZLATNI RAT
576 Napravljena: 2024-10-21
PETICIJA PROTIV ZATVARANJA TISAK KIOSKA U MARTIĆEVOJ 41 U ZAGREBU
501 Napravljena: 2024-10-30
Grad Umag - Smještaj za Enu Sinčić
476 Napravljena: 2024-10-19
Peticija protiv zabrane apartmana u zgradama – za slobodu privatnog vlasništva!
3146 Napravljena: 2024-09-02
Cijeli Brač zajedno za katamaran!
3296 Napravljena: 2024-10-08
NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!
5410 Napravljena: 2024-01-17
“Peticija za povratak Valentina Antičevića u Superstar Show”
159 Napravljena: 2024-10-27
PETICIJA - "SPASIMO" OGULINSKI TISAK
119 Napravljena: 2024-11-14
Protiv izgradnje Županijske ceste Bestovje – most na Savi – Zaprešić, Zagrebačke županije
128 Napravljena: 2024-10-14
Pravda za Katu i Stipu: Borba za pravdu i sigurnost na našim cestama
23512 Napravljena: 2024-07-16
Zahtjev za neizdavanje uporabne dozvole Kauflandu Poljicka Split
41 Napravljena: 2024-11-08
Peticija PROTIV izgradnje SRPSKOG KULTURNOG CENTRA u Petrinji
566 Napravljena: 2024-04-21
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
2611 Napravljena: 2024-07-23
PROTIV NEBODERA U KOMUNELI
110 Napravljena: 2021-02-19
PETICIJA ZA VRAĆANJE KVOTA ZA UVOZ STRANIH RADNIKA!
765 Napravljena: 2024-01-24
Ukidanje obaveznog pripravništva za buduće pripravnike zdravstvenih struka
5648 Napravljena: 2020-10-14