APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića

Gost

/ #2520

2016-02-06 11:26

Ja sam već prvog dan nakon napada na ministra kulture poslao osobno pismo potpore i naravno dajem i moj potpis, gospodinu Hasanbegoviću, protiv tih nervoznih i netolerantnih izfustriranih Milanovićevih crvenih falangi koje je taj psihopat poslao kao svoje jurišnice i jurišnike na Markov trg, kojima se zatvaraju slavine dosada bogatih i ogromnih količina meda, hoću reći tih "ustašoidnih kuna" iz hrvatskog proračuna, kako bi oni mogli ništa neraditi već temeljito urušavati svako označje hrvatske kulture. I sada je tome došao kraj! Konačno, možemo im izraziti samo sućut i poručiti uhvatite se ozbiljnog posla i ako nešto znate raditi onda stvarajte za opće dobro i ne gradite se iz bukačke, prosvjedničke vrlo diskutabilne i netolerantne situacije nekakvu poziciju u hrvatskoj kulturi, koja nema prođu nigdje u svijetu osim u bolesnim glavama Milanovića i njegove alkoholizirane klepomanke Violićke & Co. Dosta je bilo asistenata u kulturi bez pokrića, anti domoljublje i netoleracija spram Domovine više nema prođu, to se više ne financira iz državnog proračuna! Gdje su bili ovi prosvjednici kad je bivsa ministrica kulture usljed pijanstva i alkoholiziranog stanja nije mogla otvoriti protokolarno najavljene međunarodne manifestacije? Gdje su bili kada je Zlatar-Violićka potkradala državni proračun ili pak izdašno financirala anti nacionalne projekte milijunskim iznosima iz osiromašenog državnog proračuna? Konačno poslje Vlatka Pavletića imamo ministra hrvatske kulture!

Ante GLIBOTA

Vice-Président de l’Académie Européenne des Sciences, des Arts et des Lettres, Paris