APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića
Kontaktirajte pokretača peticije
Ova tema rasprave je automatski kreirana od peticije APEL PREMIJERU: Zaštitite ministra kulture dr.Hasanbegovića.
Gost |
#30012016-03-03 17:07Na ovaj način dajem podporu jednom od najboljih hrvatskih ministara do sad i pozivam ga da do kraja provede svoje zamisli. Ne smijemo dopustiti da nam uličari i paraziti paraliziraju rad vlade i normalan život. |
Gost |
#30022016-03-03 19:09Ako sam nesto u zivotu naucio to je da kada nesto zelis ostvariti i naidjes zestok otpor konkurencije znaci da si na pravom putu! Ne dajte se ministre! |
Gost |
#30042016-03-03 21:20mislim da je nedopustivo pljuvanje po čovjeku samo radi toga što ne misli isto kao neki, dajmo čovjeku da radi pa ga sudimo prema rezultatima. (mislim da gospodin Hasanbegović voli svoju domovinu i želi joj dobro) |
Gost |
#30052016-03-04 05:44zato sto je covjek strucan i dobar ministar,a najvse radi toga sta su digli toliku hajku samo da ga smijene bez razloga |
Gost |
#30062016-03-04 20:51Jednostavno dobar je čovjek i mislim da bi bio ministar, a svi oni koji ga blate neka gledaju svoje postupke, svoje i svojih stranačkih prijatelja- onih u vrhu |
Gost |
#30072016-03-06 02:06Smatram da se ni jedan narod netrba bojati i sramoti svog Nacionalizma pa tako ni mi Hrvati. Nitko ne proziva Britance,Talijane,Francuze,Irce,Srbe,Izraelce,Irance,Kineze,Japance i tako do posljednje . Samo smeta Hrvatstvo stoga u inat i radi Dostojanstva šaljem sve kojima smeta Hrvatstvo ili Ustaštvo,a ne smeta Četništvo i Komunizam u lijepu Materinu. Hvala na pozornosti Velimir Todoran |
Gost |
#30082016-03-06 13:02Mislim da svaki normalan građanin bilo koje Države na svijetu imam pravo na dostojanstvo kao i Pravo i Dužnost braniti Nacionalni Identitet svog Naroda kao i svi ostali na svijetu. Ja sam Hrvat, Njemac je Njemac,Srbin je Srbin, Iranac je Iranac i koga to smeta osim kad je Hrvatstvo u pitanju . Svi su Domoljubi i Nacionalisti samo Hrvati to nemaju pravo reći . E pa gospodo i ja sam Nacionalista i dali ćete podići tužbu protiv mene iako nisam nikad nikog Uvrijedio niti nešto loše poželio osim Zločincima kao Šešelj ,Arkan i takvim kao oni. Zar trebam biti toliko poslušan pa ako traže šibicu da mi zapale kuću dam ako traže metak da mi ubije Djete da im dam. Gospodo ja nisam tako poslušan i taj Teror neću prihvatiti makar se morao sam suprostaviti protiv svih Vas koji to Namećete . Ali,Bogu Hvala nisam Sam. Velimir Todoran |
Gost |
#30092016-03-07 08:42Zar ne možemo skupiti još sedamdesetak potpisa pa da peticija prijeđe 15 tisuća? |
Gost |
#30102016-03-09 11:29Smatram da ga napadaju određene skupine ljudi samo zbog toga jer ne želi izdvajati novac da bi se oni okoristili. Gospodin Hasanbegović za sada ne daje nikakav razlog za micanje s te funkcije. Ljudi koji ga razapinju medijski ne odustaju , jer su navikli agresijom postizati ciljeve, ali smatram da je njihovo vrijeme prošlo i da će morati odustati. |
Gost |
#30112016-03-16 01:18Zlokobne sile mraka svakodnevno nas bombardiraju svojim jeftinim, vulgarnim i prostačkim (uz medijske plaćenike, sluge režima i umne eunuhe, dušobrižnike zla,...), pokorničkim 'new age' i kulturom smrti. Kreću u brutalnu 'ofenzivu' i žele provesti 'moderni' hrvatski poredak, ćudoređe i svjetonazor; a našu prošlost, kulturu i višestoljetne institucije samljeti u prah... U tome imaju podršku 'novo- prosvjetiteljske Europe'. "Quisquis amat dictis absentum rodere vitam, hanc mensam vetitam noverit esse sibi", Aurelije Augustin. Ante Luetić, dipl. iur. Mostarska 37,Split |
Gost |
#30142016-03-21 17:56Kratko i jasno je novi ministar locirao gdje,kako i koliko na netrasparentan način curi novac poreznih obveznika Hrvatske.Nije gubio vrijeme na osnivanje povjerenstava(znamo kako su u prošlosti povjerenstva radila i čemu su služila)koja ničemu ne služe već je u samo 20-ak dana pokazao da zna svoj posao i da je svjestan da za njega odgovara ovom narodu.E,da je više takvih.A ima i sjajne provale.Zadnja,desant na Drvar. Neka cvijeta tisuću cvjetova ministre! |
Gost |
#30152016-03-29 21:59Predmetna je peticija neophodna i zasigurno će biti učinkovita.. Upravo tako treba reagirati na svaku originalnu i nasljednu mržnju i smicalice koje nam na ulici i putem medija serviraju današnji antifašistički fašisti. Očekujemo da će ministar dati najveći doprinos u afirmaciji naše povijesti, kulture dokazivanjem istine ali i dovođenjem u red pa i ukidanje svih antihrvatskih udruga i agencija. Pri tom poslu i on treba biti realan i pravičan i ne mala financijska sredstva tih organizacija usmjeriti u korisne društvene svrhe. Zaključimo : Nije W. Ch. bio nesmotren kad je rekao kako će ondašnji antifašisti u bliskoj budućnosti postati fašisti. Na žalost i nama se to desilo. .Budemo li pošteni i dosljedni domoljubi "naši će "antifašisti". postati minorna opasnost za Hrvatsku. Kao takvi, sa stajališta "široke demokracije društva" mogli bi biti čak i korisni. No bez nužne auto metamorfoze u potpunosti će nestati iz narodne memorije. Dakle, naše djelovanje i rad s njima od bitne su važnosti, iako će im biti teško, možda nemoguće, suočiti se s istinom. Bog im pomogao!! |
Gost |
#30162016-04-02 14:05Zato što se dosta financiralo neke parazitske udruge koje su rušile ugled države! |
Gost |
#30172016-04-08 15:29Da četnici konačno shvate da su hrvatski branitelji obranili zemlju od domaćih i pridošlih izdajnika,i da su oni nitko i ništa,svoja prava i uvjete da se nekome nešto brani pogotovo generalima Gotovini i Markacu koji nisu išli u Srbiju pljačkati,ubijati,silovali,oni su svoju domovinu obranili na svom teritoriju,njihova noga nije prešla granicu.Pupovce zatvori svoju poganu gubicu za svagda,ti najmanje imaš prava uzimati njihova u svoja pogana usta.ZASTO VAS SVE NIJE OLUJA OTPIRILA u neku pustinju iz koje Nena izlaza... |
Gost |
#30182016-04-09 19:46Gospodin Hasanbegovic podrzavamo vase djelovanje samo tako naprijed svaka cast treba se odupreti ovim KOMUNJARAMA!!!. |
Gost |
#30192016-04-09 20:35OOJJ KATOLICI NIJE RAT ZAVRSEN KAD TAD JA I TI ANTE !!!!!!!!!!!!! |
Gost |
#30202016-04-09 21:03KAD SE BUDE RASPALA EVROPSKA UNIJA ETO NAS KATOLICI U VUKOVARU U VARAZDINU SAMO POLAKO TRENIRAJTE SVAKI DAN SA NAMA SRBIMA MIRA NECETE IMATI MIRA
FUCK CROATIA |
Gost |
#30212016-04-10 14:10Ja poznajem kolegu dr.Hasanbegovića,ali napominjem da mi nismo bliski prijatelji ali Ja znam koje su njegove reference i poštivam to neovisno o njegovom političkom statusu.Ja imam 5(Pet)obranjenih dizertacija iz astrofizike,fizike i matematike,i stalno se susrećem sa pojavom da pljuju po meni ali po meni pljuju uglavnom neškolovani i nestručni ljudi,a odmah sam primjetio da je i kolega Hasanbegović u vrlo sličnoj situaciji,i zbog toga sam potpisao ovu peticiju. |
Gost |
#30252016-04-16 19:30Zato jer se g.Hasanbegović zalaže za sve ono što Hrvati žele..Dok drugi šute ON jasno i glasno bez straha govori i radi za dobrobit Hrvatske. |
|
REZOLUCIJA O GENOCIDU NAD CRNOGORCIMA - CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA
Protiv postavljanja ugostiteljskog objekta na pomorskom dobru / plaži u Zablaću (Šibenik)
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
Postoji li nešto što želite promijeniti?
Promjena se ne događa šutnjom. Autor ove peticije suprotstavio se i angažirao. Hoćete li i vi učiniti jednako? Započnite društveni pokret kreirajući peticiju.
Započnite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
DOSTA ZAŠTITE NASILNIH MOĆNIKA; OTKAZ ZAŠTITNICIMA NASILNIKA U ŠKOLAMA
1579 Napravljena: 2024-10-22
Peticija za ukidanje naplate parkinga za otočane u luci Supetar
773 Napravljena: 2024-10-16
PRIZNANJE SPREČENOG STOLICA BENEDIKTA XVI. I SAZIVANJE KONKLAVE
17013 Napravljena: 2023-10-23
Recimo NE uvođenju poreza na nekretnine i povećanju paušalnog poreza na dohodak!
1605 Napravljena: 2024-10-08
SPASIMO ZLATNI RAT
576 Napravljena: 2024-10-21
PETICIJA PROTIV ZATVARANJA TISAK KIOSKA U MARTIĆEVOJ 41 U ZAGREBU
501 Napravljena: 2024-10-30
Grad Umag - Smještaj za Enu Sinčić
476 Napravljena: 2024-10-19
Cijeli Brač zajedno za katamaran!
3296 Napravljena: 2024-10-08
Peticija protiv zabrane apartmana u zgradama – za slobodu privatnog vlasništva!
3136 Napravljena: 2024-09-02
NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!
5406 Napravljena: 2024-01-17
“Peticija za povratak Valentina Antičevića u Superstar Show”
159 Napravljena: 2024-10-27
Protiv izgradnje Županijske ceste Bestovje – most na Savi – Zaprešić, Zagrebačke županije
128 Napravljena: 2024-10-14
Pravda za Katu i Stipu: Borba za pravdu i sigurnost na našim cestama
23512 Napravljena: 2024-07-16
Zahtjev za neizdavanje uporabne dozvole Kauflandu Poljicka Split
41 Napravljena: 2024-11-08
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
2611 Napravljena: 2024-07-23
Peticija PROTIV izgradnje SRPSKOG KULTURNOG CENTRA u Petrinji
565 Napravljena: 2024-04-21
PETICIJA - "SPASIMO" OGULINSKI TISAK
24 Napravljena: 2024-11-14
PROTIV NEBODERA U KOMUNELI
110 Napravljena: 2021-02-19
PETICIJA ZA VRAĆANJE KVOTA ZA UVOZ STRANIH RADNIKA!
765 Napravljena: 2024-01-24
Ukidanje obaveznog pripravništva za buduće pripravnike zdravstvenih struka
5648 Napravljena: 2020-10-14