DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu

DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu / Obavijesti / GI STANARI ZAJEDNO svim relevantnim institucijama Hrvatske / Komentari

Gost

2024-11-21 19:32

Postovanje! Hvala na ideji o pokretanju peticije. Radi se o teskom ugrozavanju slobode zivljenja u vlastiom stanu, ugrozavanju privatnosti, mira i narusavanju kvalitete zivota uz veliku vjerojatnost ostecenja privatnog vlanistva koje je u vidu zajednickog vlasnickog udjela. U zgradama NEMA apsoulutnog privatnog vlasnistava zbog postojanja zajednickih djelova, kojima smo duzni s paznjom upravljati svi mi korisnici tih djelova. S druge strane privatno vlasnistvo kao demokratski pojam, ne moze postojati na nacin da moja privatnosti moja demokracija ugrozava tudju privatnost i demokraciju. U tom slucaju to se gubi i nastaje anarhija zivljenja u objektima koji su namjenjeni stanovanju a ne orgijanju. U stanovima zive stariji ljudi, bolesnici, mala djeca, radnici i svi oni imaju odredjeni ritam zivljenja, svoje obaveze i potrebe sto je tesko naruseno ponasanjem turista kojima je jedini cilj odmor i nekontrolirano ponasanje u svako vrijeme dana i noci. Njihov dolazak u zgradu u svako vrijeme i cesto u pijanom ili drogiranom stanju, izaziva frustracije stanovnika, stete na ulazima, hodnicima, kanalizacijskim i vodovodnim instalacijama koje zastopavaju i izazivaju poplave u prizemnim stanovima te tesko narusavanje reda i mira. Kada k tome dodamo azurnost represivnog aparata u RH, dodjemo do zakljucka da stanari ostaju nezsticeni i prepusteni razularenom ponasanju turista. TO MORA STATI I BITI ZABRANJENO.

Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...