Ukinimo rad nedjeljom i praznikom (blagdanom)

Nesretna

/ #398

2015-04-09 14:14

I sama radim nedjeljom u trgovačkom centru i to nedjelje od 8 i 12 sati  i to mi je definitivno najgori dan u tjednu za odraditi. Suprug i djeca vikende i praznike doma a ja radim, dobijem dan u sredini tjedna... a njih nema i tako već godinama. Nema tih para tko mi može nadoknaditi propuštene rođendanske zabave, odlaske prijateljima ili obitelji ( da se razumijemo meni je ta nedjelja plaćena ali vrlo rado bi dala 500kn od plaće da mi ostave samo tu slobodnu nedjelju). Društveni život mi je sveden na nulu, ma  zapravo uopće ne postoji. Jedna nedjelja mjesečno mi je slobodna za moju obitelj, još malo pa će me djeca gledati samo na slici. Užasavam se praznika rada to mi je sramota nad sramotama da ga moramo raditi... to nama nije praznik nego robija, centar pun ko šipak, svi samo korzaju umijesto da provode vrijeme na zraku, o Uskrsnom ponedjeljku da ni ne govorimo centri su bili puni, sve se izokrenulo to su veliki katolici došli ubijati vrijeme nakon klope. U svakom slučaju podržavam peticiju.