Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe

Gost

/ #1767

2015-07-10 15:37

Treba skupiti potpise za referendum o neplacanju pristojbe , tako da se uhljebi nebi bahatili po Hrvatskoj dok tobože nesto snimaju , a oni se opijaju i zderu po ruralnim krajevima gdje su ljudi jos pod dojmom "biti cu na TV- u " iako  imaju jako dobre place oni se i dalje grebu i zicaju od dobronamjenih i pomalo naivnih ljudi za ekgzoticne  i vrijedne  proizvode nasih ljudi koje rade kod kuce kao sir, bajami ,likeri, panceta, prsut,slane srdele,incuni i sve ostalo mozete misliti sta to bude u zagori negdje po malim mjestima gdje ljudi naivno vjeruju prepredenjacimas HRT-a .

Dalje, znam jer sam bio sef recepcije u jednom dalmatinskom hotelu vecina ih trazi  bianco racune da bi jos mogli dodatno zaraditi prevarom vlastitog poslodavca tj. svih nas...

To je tragedija kako se ponasaju pojedinci sa HRT-a u najmanju ruku kao da su nekakav svjetski " žet set" toliko su umisljeni i puni narcizma da mislim da jedan drugog nemogu gledati a kamoli surađivati zajedno a to je sve iz objesti i privilegijskog odnosa kojeg se gradilo desetljecima po uzoru na istočnačku lažljivost i morlačku snalazljivost koju im mi dopustamo placanjem pretplate od koje oni pojedinacno vrlo dobro žive i nemaju egzistencijalnih problema kao obican ovrhama i privatizacijiom napaceni hrvatski puk.

Toliko

Plaćeno oglašavanje

Oglasit ćemo ovu peticiju kod 3000 ljudi.

Saznajte više...