Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe
Kontaktirajte pokretača peticije
Ova tema rasprave je automatski kreirana od peticije Peticija za referendum o ukidanju HRT pristojbe.
Gost |
#17512015-06-22 14:36Potpisao sam je zbog lošeg sportskog programa i repriza. Kako od HRT-a očekivati prijenos Formule 1, tenisa ili NBA, kad više nisu u stanju prenositi ni utakmice nogometne A reprezentacije. Briga njih što je Dodig igrao u finalu Grand slama!!! Nedavno sam ih preko maila pitao zašto ne prenose košarkašice i onda mi je njihova agentica odgovorila da još nisu upoznati s jesenskom shemom. I nažalost netko tko nema pojma o programu i sportu može zahvaljući pretplati dobivati veliku plaću. Kad god ih nešto pitam preko maila ili na Facebooku, uvijek isti odgovor, kao ništa nije definirano, nismo otkupili prava, čak i kad bi imali dovoljno sredstva, ne može biti puno sporta jer trebaju biti i drugi sadržaji i sl. Jasno mi je da trebaju biti drugi sadržaji, ali kako ih nije sramota reći da nemaju sredstava, a pohvalili su se prihodima od 1, 395 milijardi kuna u prošloj godini. Danas je krenula ljetna shema i nema ničeg drugog, nego same reprize na sva 4 programa i što je najgore, u terminima, kada inače emisije idu premijerno. Njima je razlog za nepokretanje HD kanala, a do prije 2 godine i neprelazak na 16:9 format taj što puno ljudi još uvijek ima CRT televizore. Pa ipak je sredina 2015. godine, kada je krenula televizija u boji, isto je puno ljudi imalo crno-bijele televizore!!! Zašto plaćati pretplatu HRT-u ako se gleda RTL, Nova TV ili sluša Radio Max, Megaton, Ivanec, Varaždin i sl. ili ako se sport gleda na Eurosportu, Areni, Sport Klubu ili preko streamova?!!! Zašto plaćati pretplatu ako se nema TV i radio, a ima se kompjutor ili mobitel?!!! Čak i ako se ima samo kompjutor, a nema se internet, opet se mora plaćati pretplata. Jednostavno se toga treba riješiti što prije!!! |
Gost |
#17542015-06-23 13:14pa kad plaćamo reprize reprizine reprize....program katastrofa...neka kodiraju programe pa tko hoće neka kupi... |
netko nebitan |
#17572015-06-26 12:54Potpisala sam ovu peticiju iz jednostavnog razloga sto meni i mojim ukucanima HRT uredno salje racune a nitko iz nase kuce ne gleda njihove programe.Pratimo RTL,NOV@ i programe preko sat.antene,ne pamtim kad sam zadnji put prebacila na neki od njihovih programa jer su pre predosadni i smatram da njihov sadrzaj mogu pogledat samo umirovljenici jer se meni odmah zijeva nakon 5 min.Neka budu korektni kao i ostale televizije koje imaju daleko bolji sadrzaj a ne traze pristrojbu i neka se ne brinu,nece drzava zbiog toga propasti. |
Tramvajac |
#1758 #262015-06-27 10:08Nisam pobornik pretplate, ali ovaj članak vrvi glupostima i dezinformacijama. Već u prvom odjeljku stoji da HRT nekoga prisiljava na nešto... To jednostavno nije istina, prisiljava vas Sabor kojeg ste sami izabrali. |
Gost |
#17592015-06-30 15:47Zato što radmanovizija ne želi ući u komercijalno tržište kao ostale televizije u RH |
Zeon_2 |
#1760 Hrt Harač2015-07-01 11:35Opredijelili smo se za tržišni kapitalizam. Kakve veze ima plačanje pretplate sa tržištem? Ako žele da im se plača neka kodiraju programe i kao takve ih prodaju.
|
Antipretplata Gost |
#17612015-07-01 17:40Koristim usluge MaxTv-a i uopće me neineresuju HRT- ovi glupi programi a pogotovo odvratne Turske sapunice , da nespominjem Hrvatske sapunice od kojih mi je slabo itd..." TAKO JADNO " |
Albatros |
#17622015-07-01 17:52Iako sumljam da možemo dobiti bitku protiv okorjelih i neuništivih egoista koji pojedine zakone kroje po svom ukusu i za svoje interese a ne za one koji su im dali svoje povjerenje na izborima. Svejedno želim izraziti svoje nezadovoljstvo što se tiče pretplate jer to se može lako riješiti kodiranjem programa i tko želi neka plati. Naravno to im ne ide u prilog jer tko bi pratio te jadne programe ? |
Gost |
#17632015-07-02 08:25Lopine koji mlate milione na nama a nista godinama ne rade niti ih zanima sta ljudi koji ih placaju zele... |
Gost |
#17642015-07-02 19:54TV-PROGRAM JE CENILO,HOROR!ŠIRI SE MRŽNJA!TRUJE SE NAROD!NE GOVORI SE ISTINA,A NI BITNE STVARI! |
Gost |
#17652015-07-09 12:54Ma ova drzava krade na sve strane...kada budu ali sta da ponude onda mogu da naplacuju |
Gost |
#17662015-07-10 15:11 Šalju mi sudske ovrhe a ja osobno nikad nisam zasnovao pretplatnički odnos sa HRT-om,najvjerovatnije je netko u moje ime potpisao. |
Gost |
#17672015-07-10 15:37Treba skupiti potpise za referendum o neplacanju pristojbe , tako da se uhljebi nebi bahatili po Hrvatskoj dok tobože nesto snimaju , a oni se opijaju i zderu po ruralnim krajevima gdje su ljudi jos pod dojmom "biti cu na TV- u " iako imaju jako dobre place oni se i dalje grebu i zicaju od dobronamjenih i pomalo naivnih ljudi za ekgzoticne i vrijedne proizvode nasih ljudi koje rade kod kuce kao sir, bajami ,likeri, panceta, prsut,slane srdele,incuni i sve ostalo mozete misliti sta to bude u zagori negdje po malim mjestima gdje ljudi naivno vjeruju prepredenjacimas HRT-a . Dalje, znam jer sam bio sef recepcije u jednom dalmatinskom hotelu vecina ih trazi bianco racune da bi jos mogli dodatno zaraditi prevarom vlastitog poslodavca tj. svih nas... To je tragedija kako se ponasaju pojedinci sa HRT-a u najmanju ruku kao da su nekakav svjetski " žet set" toliko su umisljeni i puni narcizma da mislim da jedan drugog nemogu gledati a kamoli surađivati zajedno a to je sve iz objesti i privilegijskog odnosa kojeg se gradilo desetljecima po uzoru na istočnačku lažljivost i morlačku snalazljivost koju im mi dopustamo placanjem pretplate od koje oni pojedinacno vrlo dobro žive i nemaju egzistencijalnih problema kao obican ovrhama i privatizacijiom napaceni hrvatski puk.
Toliko
|
Gost |
#17682015-07-11 23:08Stvar je na svome mijestu, jana TV cenzurirana postoji u Sj. Koreji i Hrvatskoj, idemo na ulice da promijenimo stanje u Hrvatskoj |
životni skeptik |
#17692015-07-15 21:40Kao prvo, to je za mene namet, jedva spajam kraj sa krajem, i bio bih sretan da se ukine PRIMORANA pretplata,…..neka gospoda izvole kodirati program, pa tko voli, (ima novaca viška), neka izvoli, (kupi si karticu i neka gleda)….. i nezadovoljan sam programom, reprize već prikazivanih repriza…a da o sapunicama ni ne govorim, informativne emisije, su sa samo odgovarajućim temama, dok činjenično stanje u Hrvatskoj se ne prikazuje. Dosta mi je plaćanja skupih “bajki za odrasle“. |
Gost |
#17702015-07-19 11:54još jedan u nizu harača ove države,kao da nije dosta što nam uzimaju pola plaće pa sad još i, ovo,svaki stanovnik ove zemlje trebao bi potpisati ovu peticiju.Rađe bih dao taj novac za neku humanitarnu akciju svaki mjesec nego njima... |
Gost |
#17712015-07-22 13:13Zato jer ujedno plaćam i MaxTv pretplatu,a hrt ne nudi nista pametno na svojim kanalima. |
Gost |
#17722015-07-22 21:52Ma to ne treba ukinut to nije trebalo niti smjelo ni postojat !!! |
MILE TIGAR Gost |
#17742015-07-23 09:46Nije Hrvatska , nema novinara rodoljuba sve jugoslaveni i srbi. |
REZOLUCIJA O GENOCIDU NAD CRNOGORCIMA - CRNOGORSKA EVROPSKA PARTIJA
Protiv postavljanja ugostiteljskog objekta na pomorskom dobru / plaži u Zablaću (Šibenik)
Postoji li nešto što želite promijeniti?
Promjena se ne događa šutnjom. Autor ove peticije suprotstavio se i angažirao. Hoćete li i vi učiniti jednako? Započnite društveni pokret kreirajući peticiju.
Započnite vlastitu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle zanimati!
Recimo NE uvođenju poreza na nekretnine i povećanju paušalnog poreza na dohodak!
3648 Napravljena: 2024-10-08
Peticija protiv zabrane apartmana u zgradama – za slobodu privatnog vlasništva!
4588 Napravljena: 2024-09-02
PETICIJA PROTIV -: · POSTAVLJANJE VJETROELEKTRANA · IZGRADNJE FOTONAPONSKE ELEKTRANE · SKLADIŠENJA SOLARNE ENERGIJE na području sela BAJAGIĆ-OBROVAC SINJSKI
635 Napravljena: 2024-12-09
PETICIJA PROTIV IZGRADNJE RECIKLAŽNOG DVORIŠTA GRAĐEVINSKOG OTPADA - ĆUNSKI
456 Napravljena: 2024-12-07
PRIZNANJE SPREČENOG STOLICA BENEDIKTA XVI. I SAZIVANJE KONKLAVE
17757 Napravljena: 2023-10-23
UJEDINJENI ZA BUDUĆNOST I OPSTANAK SELA OPĆINE MUĆ
483 Napravljena: 2024-11-21
NE VJETROELEKTRANI "BRADARIĆA KOSA"
1186 Napravljena: 2024-11-15
Osiguranje na ulazima škola.
68 Napravljena: 2024-12-20
DOSTA ZAŠTITE NASILNIH MOĆNIKA; OTKAZ ZAŠTITNICIMA NASILNIKA U ŠKOLAMA
1648 Napravljena: 2024-10-22
Pravda za Katu i Stipu: Borba za pravdu i sigurnost na našim cestama
23607 Napravljena: 2024-07-16
Ukidanje i zabrana Extra Fm u RH
38 Napravljena: 2024-12-07
Da novi most u Konjicu dobije naziv Miralem Mika Šabić
34 Napravljena: 2024-12-18
Za sigurniju i prohodniju Sokolgradsku ulicu – podržite zahtjeve stanara!
20 Napravljena: 2024-12-04
NAMA pripada nama: Potpiši peticiju za spas robnih kuća u Ilici i na Kvaternikovom trgu!
5443 Napravljena: 2024-01-17
Želim uvođenje kućnog obrazovanja - obrazovanje od kuće ( homeschooling ) kao redovitog i priznatog obrazovanja za učenike osnovne i srednje škole u Republici Hrvatskoj
1707 Napravljena: 2020-03-20
PETICIJA ZA VRAĆANJE KVOTA ZA UVOZ STRANIH RADNIKA!
812 Napravljena: 2024-01-24
DA deapartmanizaciji stambenih zgrada - NE masovnom turizmu
2631 Napravljena: 2024-07-23
PETICIJA PROTIV IZGRADNJE TUNELA "KOZJAK"
207 Napravljena: 2024-05-11
PETICIJA PROTIV ZATVARANJA KIOSKA TISKA U ZLATARU
27 Napravljena: 2024-11-20
PETICIJA - "SPASIMO" OGULINSKI TISAK
280 Napravljena: 2024-11-14