Za redovnu kontrolu svih rodilišta u RH

Gost

/ #328

2016-02-18 19:24

Zato sto sam i sama nemarom lijecnika izgubila bebe..( p.s. 3 bebe sam rodila i 3 u spontanom, sve su umrle)lijecnicka komora potvrdila je pogrijesku doticnog ali on je za svoj nemar danas nagraden postavsi predsjednik lijecnicke komore. U nekoliko trudnoca obisla sam nekoliko bolnica i mogu rec da je situacija nepodnosljiva( babica me na Sv.duhu vukla po podu radaone,nije mi dala patku,vrijedala me,nisu mi htjeli pokazat bebu u inkubatoru...kuci me muz odnio na rukama bez pregleda)...posljedice su ostale godinama..mogla bih napisat esej...U Petrovoj jedva izvukla zivu glavu nskon 26 sati induciranog poroda-pakla..ugusili su ga i stavili pred mene....TKO ne bi imao traumu..Ali to su lijecnici na visokim politickim polozajima..koji su zasticeni..Sramota..a 10 godina sam prosla borbe s neplodnoscu, Ivf postupcima, oanakon svega arogantna dr.kaze muzu "Budite sretni sto je tako dugo bila trudna "..A ako ne dodes privatno nece te u bolnici ni pogledat..

Pitam se kako mirno lijezu strvinari u svoj krevet znajuci da su taj dan unistili ne samo jedan mali zivot nego i cijelu obitelj...